životni preokret

Fani Stipković seli u Meksiko? Njezin dragi, Fernando Hierro, legendarni kapetan Reala ima novi posao

18.10.2022 u 09:14

Bionic
Reading

Unatoč tome što su igračke godine već su poprilično daleko, 54-godišnji Španjolac i dalje nogometno aktivan. Vijest o njegovom dolasku i novom angažmanu, najprije je objavio sam klub koji mu je ponudio posao, a potom se viješću na društvenim mrežama pohvalila i Hierrova zaručnica, Fani Stipković

Novinarka, voditeljica, bivša manekenka Fani Stipković već godinama živi u Madridu gdje uspješno gradi svoju karijeru, a sad bi zbog budućeg supruga mogla zamijeniti adresu novom - u Meksiku.

Inače, njezin zaručnik Fernando Hierro, posljednjih godina se povukao iz javnosti, a sada se vratio na nogometnu scenu i radit će kao sportski direktor u ekipi Deportivo Guadalajara u Meksiku. Ovaj klub mnogima će biti poznat po imenu Chivas, a smatra se najpopularnijim meksičkim klubom. Tako je 2016. istraživanje pokazalo je da za njega navija 44 posto svih stanovnika te zemlje.

Podsjetimo, Hierro je bio pomoćni trener u Realu između 2014. i 2015., potom je vodio Oviedo, bio je i španjolski izbornik, a ujedno i sportski direktor Furije.

Naša sportska novinarka i slavni sportaš upoznali su se na utakmici na Wanda Metropolitanu u prosincu 2019. godine. Morala je napraviti reportažu sa svim sudionicima i organizacijom, a kako je objasnila, 'sudbina je nju i Fernanda natjerala da se povežu, počnu razgovarati i na kraju provode vrijeme upoznavajući se'.

On ju je navodno zaprosio još prošle godine u božićno vrijeme, a poklonio joj je veliki Tiffany dijamant. Ovog ljeta je fotografijama pokazala da je zaručnika dovela u domovinu. Fani je za svog dragog rekla da je 'kompletna, skromna, dobra i jednostavna osoba velikog srca, koja puno razmišlja o drugima, ne razmišljajući često o sebi'.

  • +2
Fani Stipković Izvor: Profimedia / Autor: Francisco Guerra / Zuma Press / Profimedia