SVE SE VRAĆA, SVE SE PLAĆA

Ewana McGregora ostavila ljubavnica zbog koje je razorio brak

26.02.2018 u 10:57

Bionic
Reading

Škotski glumac Ewan McGregor nedavno je sve šokirao time što je zbog mlađahne kolegice ostavio suprugu s kojom ima četvero djece. No nova veza izgleda nije dugo potrajala jer ga je Mary Elizabeth Winstead ostavila nakon šest mjeseci romanse

Početkom studenog procurila je u javnost ljubavna afera glumca Ewana McGregora s mlađahnom kolegicom Mary Elizabeth Winstead, u koju se zaljubio na snimanju serije 'Fargo' i zbog koje je potom ostavio dugogodišnju suprugu Eve Mavrakis, s kojom ima četvero djece.

Ubrzo nakon toga slavni se glumac iselio iz obiteljskog doma i započeo živjeti s novom odabranicom, a koliko je ponovno zaljubljen, nije krio ni na dodjeli nagrada Critic's Choice, na kojoj se pojavio s mlađahnom glumicom i bez imalo osvrtanja poljubio je pred svima.

  • +13
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

McGregorove fotografije obišle su svijet, a to se najmanje svidjelo njegovim kćerima, 21-godišnjoj Clare, 16-godišnjoj Jamyan, godinu dana mlađoj Esther i 6-godišnjoj Anouk, zbog čega je Ester osmislila i tužnu pjesmu posvećenu ocu koji ih je napustio.

Iako se to činilo vrijedno svega toga, ispostavilo se da je Ewan McGregor učinio veliku pogrešku jer je, osim bez obitelji, sada ostao i bez nove odabranice.

'Mary nikako nije drago to što su je u medijima etiketirali kao razaračicu obitelji. To je tužno jer je prije godinu dana njegov brak s Eve savršeno funkcionirao, a onda se pojavila ona i sve se to raspalo. Tako da, prema svemu sudeći, izgleda da je Ewan sada ostao bez obje', rekao je stranim medijima bliski izvor.

Ostavljena supruga posljednjih pola godine suzdržavala se od komentara za medije, no sada je ipak dala kratki odgovor na upit o raspletu ove situacije.

'Nisam čula ništa o tome i oprostite, ali zaista ne znam što bih mislila', kazala je kratko i jasno Mavrakis, koja je trenutno u sudskom procesu s bivšim suprugom oko skrbništva nad djecom.

  • +2
Ewan McGregor Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia