UBIJA DOSADU

Ella Dvornik započela novi trend na Instagramu: Hoće li karantenske obrve zaživjeti među Hrvaticama?

09.04.2020 u 21:22

Bionic
Reading

Proteklih dana influencerice smišljaju brojne izazove kojima krate vrijeme u izolaciji i drže pratitelje animiranima. Nakon što je svijet poludio za bizarnim izazovom s jastukom zavezanim oko trbuha, naša uspješna influencerica Ella Dvornik smislila je novi izazov

U izazovu s jastukom koji je na Instagramu prihvatilo više od 21.300 ljudi okušao se i lovac iz kviza 'Potjera' Dean Kotiga i svoje pratitelje nasmijao do suza, a baš kada smo pomislili da je bizarnim idejama na društvenim mrežama kraj, novi izazov pokrenula je influencerica i kćer preminulog kralja funka Dine Dvornika, Ella Dvornik.

Proteklih dana Ella uglavnom živi 'Beskrajan dan'. Svaki trenutak provodi sa svojim kćerkicama Balie Dee i Lumi Wren. Dok jednu zabavlja, drugu hrani i uspavljuje, no u pauzama od majčinstva, hrvatska influencerica stigla je i zabaviti svoje mnogobrojne fanove.

Na Instagramu je podijelila fototgrafiju koja bi mogla pokrenuti novi trend. Uz pomoć dviju maskara Ella je u svega nekoliko sekundi 'uzgojila' guste, čupave obrve. Riječ je naravno o optičkoj varci na koju je 29-godišnja influencerica izazvala i svoje pratiteljice, a neke od njih izazov su objeručke prihvatile.

Hoće li Ella ovime pokrenuti lavinu na Instagramu, preostaje nam tek saznati. Ukoliko u međuvremenu doista želite postići guste, čupave obrve za tek nekoliko kuna, OVDJE saznajte kako to postići uz pomoć beauty trika koji je zaludio žene diljem svijeta.