SRETNA I NASMIJANA

Ella Dvornik jednom fotografijom pokazala što za nju znači sreća

06.09.2017 u 11:23

Bionic
Reading

Iako je već u 28. tjednu trudnoće, Ella Dvornik ne odustaje od svoje ljubavi - putovanja. Trenutno se nalazi u Sloveniji, u kojoj je iskusila i čari spavanja u luksuznom šatoru, odnosno glamping, a nenadani susret izmamio joj je osmijeh na lice

Nakon tjedana provedenih na morskoj obali Ella Dvornik odlučila je posjetiti Sloveniju i jedne od njihovih najpoznatijih toplica, gdje je isprobala i glamping, odnosno spavanje u luksuznom šatoru.

Ipak, ono čime se najviše oduševila i zbog čega nije mogla sakriti osmijeh na licu nije njezin trudnički trbuščić, već neobično iskustvo. Naime, pružila joj se prilika da hrani divlje jelene koji su je okružili.

Ella Dvornik ušla je u 28. tjedan trudnoće, a sudeći po mnogobrojnim putovanjima, nema nikakvih tegoba. Otkako je, nakon tjedana nagađanja, napokon službeno objavila da očekuje dijete, na svojim profilima na društvenim mrežama rado objavljuje fotografije svog trbuščića, ali i s pratiteljima dijeli sve zanimljivosti vezane uz trudnoću.

Novoj ulozi, onoj bake, posebno se veseli Ellina majka Danijela Dvornik, koja još uvijek uživa u babljem ljetu u svojoj kući u Sutivanu na otoku Braču.

  • +35
Sva lica Elle Dvornik Izvor: Cropix / Autor: Neja Markicevic / CROPIX