prva pobjeda

Dvostruka transformacija Marine Orsag donijela joj trijumf u ovotjednom izdanju 'Tvoje lice zvuči poznato'

01.11.2020 u 23:17

Bionic
Reading

U prošloj emisiji je napravila pravi štimung kao Goran Bregović, a sada je komičarka koja je imala zahtjevnu dvostruku ulogu – utjelovivši Barryja Whitea i Lisu Stansfield sa svevremenskim hitom 'All around the world' odnijela pobjedu

Marina Orsag nije se mogla prestati smijati zbog svoje transformacije u kojoj, kako kaže, zavodi sama sebe. Na projekciji bila Lisa Stansfield, a na pozornici je odradila nastup Barryja Whitea.

'Iznenađena sam. Nisam se nadala pobjedi jer nam žiri uvijek govori da smo fenomenalni, a onda daju četiri boda', rekla je Marina Orsag. Nagradu od 10.000 kuna odlučila je pokloniti udruzi 'Palčić'. 'S obzirom na to da je moj nećak 'palčić', odlučila sam da to bude udruga 'Palčić', poručila je komičarka.

'Predivno si pjevala, pogotovo kao Lisa. Meni je ovo bila sjajna točka', pohvalio ju je Goran Navojec. 'Mislila sam da će te ova pjesma izmučiti, ali ti si isplivala i razvalila si', kazala joj je Indira Levak. 'Meni ova pjesma evocira lijepe uspomene i kad si krenula, naježila sam se, što samo znači da si savršeno odradila zadatak', rekla je Nives Celzijus.

Fabijan Pavao Medvešek ove subote bio je Dua Lipa. 'Gledala sam taj nastup, bio je na MTV Award i apsolutno je identičan, samo što se Dua Lipa malo popiknula, a ti nisi, tako da vodiš 1:0', rekla je Indira Levak. 'Prepoznao sam u tebi senzualnost i Dua Lipa je negdje duboko u tebi, a to smo večeras vidjeli', kazao mu je Goran Navojec.

'Antonio i Rafaelo imaju posebnu koreografiju, njih dva svoje, a svi drugi svoje', rekao je Goran Navojec koji je naglasio da njemu i Lu Jakelić probe za poznati plesni korak nisu nikako trebale. Gledatelje je ovaj par svojom izvedbom pjesme 'Macarena' vratio u vesele ’90-e. 'On je veći štreber od mene. Naučio je tekst prije mene, naučio je i te silne pokrete kukovima', rekla je Lu. 'Bila si sjajna kao i uvijek', poručila joj Nives dok je Goranu Navojcu rekla da nije mislila da može biti šarmantniji.

'Vokalno nije uopće zahtjevno, osim što su me počeli boliti ovi vilični mišići', rekla je Lana Klingor Mihić koja je imala zanimljiv zadatak. Transformirala se u Patricka Hernandeza s pjesmom 'Born To Be Alive'. 'Ovo je bilo jako zabavno. Pristupila si tome izuzetno ozbiljno. Nisi se trudila biti nešto previše zabavna i zato si ispala jako zabavna. Zato je to bilo onako kako je trebalo biti. Pjevala si odlično kao uvijek', komentirao je Igor dodavši da ga je Lana svojom izvedbom vratila u mladost.

Maria Valentića utjelovio je Matu Mišu Kovača u video spotu pjesme 'Sutra mi sude'. 'Mišo, hvala vam na divnoj pjesmi i izvedbi, mirisu Mediterana ovdje u studiju. Najviše vam hvala zbog ove ruke koja nije mogla ući u džep, ta jedna hamletovska dilema je nešto oko čega se može graditi cijela karijera', rekao je Goran Navojec primijetivši da je Mario u nastupu oponašao detalj s rukom iz spota. 'Ovaj Mišo mi je bio fantastičan i osjetio se taj paćenički žar', istaknula je Nives Celzijus. 'Pogodio si svaki njegov pokret, mimiku', rekla je Indira Levak.

Izvor: Društvene mreže

Neda Parmać pretvorila se u Davora Gobca iz Psihomodo popa. 'Izgledala si kao Gobac, pjevala kao Gobac, njegovu energiju prenijela na nas', izjavio je Igor Mešin. Nives tvrdi da ju je sve kod ove izvedbe očaralo i da je Nada nastup odradila savršeno. 'Jako mi se svidjelo što nemaš jaku masku, ali ono što imaš na sebi samo si iskoristila kao malu odskočnu dasku i postala si Davor Gobac. Ti si napravila savršenu, briljantnu imitaciju, pa i glasovno', rekao je Goran Navojec.

Izvor: Društvene mreže

Marko Braić pjevao je hit 'Finesse' američkog pjevača Brunu Marsa. 'S lakoćom si otplesao ne baš laganu koreografiju. Obratio si pažnju na razne detalje, Mislim da si napravio jedan od težih nastupa večeras'', riječi su kojima se Goran Navojec osvrnuo na Markov večerašnji nastup. 'Kod tebe bi me iznenadio katastrofalan nastup. Ovo je nastup dostojan nivoa koji si pokazao i u nastupima do sada', komentirao je Igor Mešin. 'Ti si multitalent, pa i kad pričamo o pjevanju ti pjevaš s velikom lakoćom', rekla je Indira Levak.

Siniša Ružić transformirao se u Shirley Bassey s pjesmom 'Big spender'. 'Bio si moćan, bombastičan, prodoran i srčan. Daješ nam najbolji show ikada. Ti si najbolji glumac na svijetu koji najbolje iznosi ženske uloge', rekla je Indira Levak. 'Da je glavni cilj ovog showa nasmijati publiku, ti bi bio kralj, odnosno kraljica i u tome si vrh', komentirao je Igor Mešin. 'Ovo je najbolje što si do sad ponudio', zaključila je Nives Celzijus.

U sljedećoj epizodi gledatelji će Marka Braića gledati kao Massima, a Lu Jakelić kao Billie Eilish. Lana Klingor Mihić gljivu je zamolila neke novije note, a slučajnim odabirom gljiva joj je izbacila Culture Beat. Sinišu Ružića imat će dvostruku ulogu Željka Bebeka i Jasne Zlokić, a Fabijan Pavao Medvešek utjeloviti će Franka Sinatru. Mario Valentić transformirat će se u indijsku pjevačicu Alku Yagnik, a Neda Parmać bit će Willa Smith. Marina Orsag transformirat će se u Borisa Novkovića i pjevati s gostom iznenađenja.

  • +18
TLZP 2020 8. emisija Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV promo