NE SKIDA OSMIJEH

Dugo je nismo vidjeli: Bianca Matković blista u društvu supruga Vladimira

04.05.2023 u 11:01

Bionic
Reading

Platforma Atelier The Future započela je svoje treće izdanje, a otvorili su ga Elfsi. Na njihovoj reviji pojavila su se brojna poznata imena, a stigla je i nekadašnja ministrica koja ne skida osmijeh s lica

Poznato je kako Bianca Matković, koju već dugo nismo vidjeli u javnosti, jako voli rad domaćih dizajnera te ih rado nosi.

Reviju poznatog modnog dvojca pratila je iz prvog reda. Ova visoka i vitka crnka osim osmijeha koji ne skida s lica, plijenila je pažnju u crnom izdanju. Najupadljivije svakako su bile trendi svijetle salonke s visokom potpeticom, koju potpisuje talijanska modna kuća Valentino, a koje je uparila s torbicom u istoj boji.

Stigla je u pratnji supruga Vladimira s kojim je 24 godine u braku. Kako je ranije izjavila, njih dvoje 'silno uživaju zajedno, imaju iste interese i poglede na život te uvijek imaju o čemu pričati, a da odu na pusti otok, ne bi im bilo dosadno'. Inače, prije dvadesete godišnjice braka (koju su ona i suprug proslavili na Maldivima) Bianca je operirala kralježnicu, no danas redovito ide na rehabilitaciju. Na pragu petog desetljeća ima zavidnu liniju na kakvoj bi joj mogle pozavidjeti mnoge mlađe dame. 'Uživam u svojim godinama, dobro se osjećam', rekla je kratko za tportal naglašavajući kako je pobornica 'prirodnog'.

'Zajedno smo od srednje škole, uvijek smo bili velika potpora jedno drugome. Da se on nije složio da idem političkim putem, ne bih išla. Nije bilo jednostano. Bio je jedan ružan period, kad ne znate hoćete li moći otići u dućan jer će vas netko gađati nečim... Obitelj je trpjela', ispričala je ranije za Jutarnji list. Podsjetimo, nakon 16 godina bavljenja politikom povukla se iz javnog života i okrenula privatnom biznisu.

  • +35
Poznati na reviji Elfsa Izvor: Pixsell / Autor: Boris Scitar/PIXSELL