'misli na druge, cijepi se'

Bivša ministrica Bianca Matković dobila posao promocije cijepljenja za HZJZ

17.02.2021 u 14:10

Bionic
Reading

HZJZ predvođen Krunoslavom Capakom izabrao je na natječaju trvtku bivše ministrice Biance Matković, koja se godinama bavi savjetovanjem, marketingom i promocijom, da radi promociju cijepljenja za Hrvatsku

Nekadašnja ministrica Bianca Matković točnije njezina tvrtka Media front dobila je na pozivnom natječaju Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo posao od 188.000 kuna da promovira projekta “Misli na druge, cijepi se” na društvenim mrežama HZJZ-a.

Zadnjih devet godina zamijenila je državni sektor, privatnim te sa svoje dvije tvrtke savjetuje i radi marketing i promocije za klijente.

'Javila sam se na natječaj jer često radim kampanje po društvenim mrežama i za to imam dobre reference. Moja je tvrtka izabrana, a mogla je jednako tako i nebiti. Ne vidim ništa spektakularno, a posao ću napraviti što bolje mogu kako to i inače radim', kazala je za 24 sata Matković.

Njena tvrtka predala je svoj kreativni koncept za objave na Facebook stranici HZJZ-a, Instagramu, google lecima te izradu videa za YouTube, no čeka se potvrda HZJZ-a kada promocija starta.