ODLIČNO RASPOLOŽENI

Dugo ih nismo vidjeli: Frano i Milena Lasić privukli su svu pažnju modno usklađeni u Beogradu

17.06.2022 u 11:04

Bionic
Reading

Sve oči jučer su bile uprte u legendarnog hrvatskog glumca i njegovu suprugu Milenu koji su bili jedne od glavnih zvijezda dodjele Naxi nagrada i izazvali veliku pažnju okupljenih

I ovog puta Frano i Milena Lasić bili su odjevno upareni te su se odlučili za klasičnu crnu boju. Beogradska umjetnica je za tu prigodu zablisatala u dugoj crnoj haljini s dekolteom i prorezom, a ni glumac (koji nije skidao ruke sa svoje voljene) nije razočarao te se pojavio u klasičnom crnom odijelu.

Ovo je rijetko pojavljivanje para u javnosti. Inače, Lasić se i dalje aktivno bavi glumom te se nedavno našao u žiži interesa zbog transformacije u beskućnika zbog koje ga je malo tko mogao prepoznati.

Fotografiju je objavio sam na Instagramu, a na njoj nosi staru, poderanu odjeću i tenisice, s dugačkom i raščupanom kosom i bradom.

Frano Lasić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

Podsjetimo, Milena je njihovog dječaka rodila putem carskog reza 29. studenog 2020., a prije nego je rodila dobila je koronu pa je praktički bila zaražena i za vrijeme porođaja. Par se vjenčao u svibnju 2015. godine nakon tri godine veze, a on je zbog nje preselio u Beograd. Zahvaljujući Mileni, Frano se vratio i staroj ljubavi - glazbi. U posljednje vrijeme bavi se i humanitarnim radom. Nedavno je izjavio da ga 'strašno veseli situacija sa malom bebom koju gledaš kako raste svaki dan te dodao da ga je sin pomladio.

sretni i zaljubljeni

[FOTO] Svi su gledali u njih: Frano Lasić s lijepom suprugom Milenom mamac za poglede na crvenom tepihu u Sarajevu

Pogledaj galeriju