aktivni odmor

Dugo ga nismo vidjeli: Davor Bilman ukazao se u ekološkoj avanturi, pratitelji mu se dive

16.08.2021 u 13:01

Bionic
Reading

Simpatični član žirija u showovima 'Ples sa zvijezdama' i 'Supertalent' prorijedio je svoje objave na društvenim mrežama gdje ga prati vojska sljedbenika. Kako ih voli zabavljati svojim objavama, u zadnje vrijeme je uglavnom pokazivao duhovite sadržaje obično popraćene nekim zanimljivim komentarom, a sada ga možemo vidjeti u sasvim novoj 'ulozi'

Diplomirani ekonomist koji se bavi poslom koji obuhvaća psihologiju, a predstavlja metodu 'Skener osobnosti by Davor Bilman' nabacio je svoj ljetni look - pustio je bradu dok uživa na odmoru, a ondje se osim opuštanja i primio posla, a koji uključuje čišćenje obale.

'Mali korak za čistoću, veliki + za inicijatora ove akcije čišćenja plaže', poručuje Davor Bilman pored više fotografija i videa na kojem ga se može vidjeti kako skuplja smeće po obali. 'Divan osjećaj, zar ne? Znam kako je to', 'Svaka čast', 'Sve pohvale', 'Da svi pokupe za sobom bilo bi lijepo. Bravo', 'Svaka čast Davore', poručuju mu oduševljeni sljedbenici.

Bilman se bavi neuro lingvističkim programiranjem te kao trener radi na edukaciji djelatnika i poslovnih partnera brojnih tvrtki, autor je knjige 'Nosi mi se moja boja'. Nekadašnji je vladar plesnih podija.

'Plesati je dobro zato što ples uključuje minimalno tri komponente u životu. Prva je fizička aktivnost, odnosno znojenje, druga je društvena ili socijalna jer se družite s ljudima, a treća je vrlo slična čokoladi ili nekim drugim stvarima, a to je izlučivanje hormona sreće', rekao je ranije za tportal.