bile su dobre, nema šibe

I poznate mame dobivaju 'darove' od Svetog Nikole: Marijana i Nevena pokazale slatka iznenađenja

06.12.2022 u 10:55

Bionic
Reading

Spomendan je Svetom Nikoli, a posebno mu se raduju djeca koja s noći 5. na 6. prosinca ostavljaju svoje čizmice na prozoru i željno iščekuju jutro da vide jesu li bila dobra kroz cijelu prošlu godinu. No ne raduju mu se samo najmlađi. Naše dvije poznate dame su u svojim čizmama pronašle nešto što topi srca

Jutros su čizmice pune slatkiša i ostalih darova pronašla mnoga djeca, a neka od njih su odlučili iznenaditi svoje mame koje su se posebno raznježile kad su ugledale svoje paketiće.

Među njima su i dvije poznate majke, a jedna od njih je Marijana Batinić. Mnogima najmilija televizijska voditeljica pokazala je na Instagramu pismo Svetom Nikoli kojeg je napisala njezina starija kćer Ena, koja mu je poručila da ga voli, a uz to i da 'proba lješnjake' što je posebno raznježilo mamu.

  • +3
Marijana Batinić Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX

Nevena Rendeli Vejzović se ugodno iznenadila kad je jutros u svojoj čizmici ugledala simpatičan dar. No onog kojeg je pokazala na društvenoj mreži nije darovao suprug Mak Vejzović već njezine tri djevojčice. Svoju mamu su razveselile paketićem sa svojim crtežom i porukom 'volimo te mama'. 'Jeste i vi našli nešto čizmici', upitala je ponosna bivša voditeljica, danas uspješna privatna poduzetnica.