nema ga često u javnosti

Rijetko pojavljivanje Darija Srne: U Splitu se družio s nogometnim velikanima

25.08.2023 u 10:48

Bionic
Reading

Proslavljeni nogometaš koji je prije tri mjeseca proslavio svoj 41. rođendan, ne pojavljuje se u javnosti, a privatni život pokušava zadržati za sebe. Ni na društvenim mrežama nije previše aktivan

Darijo Srna je uhvaćen na na Prokurativama na zatvaranju Sportskih igara mladih u ugodnom razgovoru sa svojim sportskim kolegama među kojima su bili Zvonimir Boban, Mario Stanić.

Zadnji put se pojavio u javnosti u Zadru na projekciji sportsko-dokumentarnog filma 'Football must go on' kojom je službeno otvoren 'Sunset Sports Media Festival'. Prije toga je snimljen na Stradunu na Staru godinu.

Poznati na zatvaranju Sportskih igara mladih Izvor: Pixsell / Autor: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Osim po nogometnim uspjesima, poznat je i po dugogodišnjem braku s Mirelom Forić Srnom. U svojim medijskim istupima često je isticao bezrezervnu potporu svoje obitelji, osobito svoje supruge. Vjenčali su se 2010. godine, a imali su jedno od najluksuznijih domaćih vjenčanja. Sudbonosno 'da' izrekli su u Dubrovniku, a svadbeno slavlje organizirali su u hotelu Excelsior, gdje su ih zabavljali Jole i Halid Bešlić. Imaju dvoje djece, kćer Kasju i sina Karla.

Darijo je, podsjetimo, karijeru započeo u Hajduku, a od tada je postao jedan od najslavnijih nogometaša svoje generacije. Dugogodišnji kapetan hrvatske reprezentacije i kapetan ukrajinskog kluba Šahtara umirovio se 2019. godine.