biste li ih mogli prepoznati?

Djetinjstvo i nostalgija: Poznate dame se vratile u prošlost i pokazale kako su izgledale u najmlađim danima

26.06.2021 u 13:07

Bionic
Reading

Nerijetko pjevači, glumci, voditelji i sportaši te druge slavne face vole zaviriti u obiteljske albume i iz njih izvući fotografije koje im bude najljepša sjećanja. Kim Verson, Tihana Lazović, Marijana Batinić u zadnjih nekoliko dana svoje pratitelje su počastile takvima

Marijana Batinić objavila je fotografiju kojom je pratiteljima pokazala kako je izgledala dok je bila dijete. Na starijoj fotografiji odjevena je u crvenu haljinicu i čarape iste boje, dok na nogama ima svijetle cipelice i ogrlicu oko vrata.

Uz nju je RTL-ova voditeljica objavila i jednu noviju, na kojoj pozira u gotovo identičnoj modnoj kombinaciji, ali ovoga puta pozira ispred automobila sa zagrebačkim registarskim tablicama, za razliku od prethodne na kojoj je uz automobil splitske registracije. 'Ova čarapa u cipeli mi danas nije neki hit, ali tada mi je bio teški haute couture. Osim što će vas podsjetiti na neka dobra stara vremena i detalje koje ste možda zaboravili, ovaj mali povratak u prošlost može vam donijeti nešto za stvaranje novih uspomena', opisala je Splićanka.

Kada bi se devedesetih na televizijskom ekranu pojavio Siniša Cmrk, znalo se da je došlo vrijeme da najmlađi pokažu svoje talente. Popularna emisija prikazivala se na HRT- u do 2003. godine, a poslužila je i kao 'odskočna daska' brojnim poznatim licima hrvatske scene poput Saše Lozara, Lidije Bačić, Ivane Kindl, Nine Kraljić, Dalibora Petka, a ondje je nastupila i danas jedna od naših najtraženijih glumica Tihana Lazović. Fotografiju svog kostima objavila je u Instagram storyju.

'Često se prisjetim kako je izgledalo moje djetinjstvo i pokušavam uroniti natrag u svoje osjećaje, želje, misli koje sam tada živjela... Kako su izgledali moji prvi glazbeni koraci kada sam bila još mala curica koja je imala velike snove i snažno razvijenu bujnu maštu. Ta mašta sezala je do krajnjih granica svemira i uspjela je stvoriti neke predivne stvari u mom životu', stoji na početku objave Kim Verson. Prva fotografija pokazuje trenutak od kojeg je, pojasnila je, sve krenulo.

'Imala sam 11 godina kada sam pobijedila na dječjem festivalu sa pjesmom 'My heart will go on' i odnijela dvije zlatne medalje. Na toj bini prvi put sam ušla u jednu drugu dimenziju i više nikada nisam htjela izaći iz nje. Tada sam znala da je glazba moj put. Puno je još fotografija u arhivi koje će vječno podsjećati na dragocjene trenutke tako da ih se nikada ne zaboravi', poručila je pjevačica.