NJEGOV ŽIVOT JE PJESMA

Dino Rađa opet ukrao show: Dohvatio se gitare i otprašio veliki rock hit

11.12.2019 u 14:32

Bionic
Reading

Vrijeme božićnih domjenaka i partyja prepunih zabave i opuštenog druženjaje u punom jeku. Naši poznati naveliko se naslikavaju i na društvenim mrežama se hvale pokazujući kako guštaju. Tako je mentor Viktorije Đonlić Rađa iz 'Plesa sa zvijezdama', Marko Mrkić otkrio dijelić jedne od njihove zajedničke zabave na kojoj je Dino Rađa opet briljirao kao gitarist

Viktorija Đonlić Rađa i Marko Mrkić koji joj je bio plesni partner u popularnom showu Nove TV nastaljaju se družiti i zabavljati a na jednom od božićnih partyja pridružio im se i Dino Rađa koji je, sudeći po snimci koju je plesač objavio, opet bio zvijezda večeri. Legendarni košarkaš i jedan od čelnih ljudi u Hrvatskom košarkaškom savezu ponovo se uhvatio gitare i odsvirao pjesmu jednog od svog omiljenog benda, AC/DC - 'Highway To Hell' koju često zna izvoditi.

Rađa je, već je svima poznato, oduvijek bio obožavatelj dobre glazbe, posebno rocka. Podsjećamo, imao je i izlet u estradne vode kad je snimio duet s prijateljem Petrom Grašom 'Nisam više ja sa njom', a prije nekoliko godina osnovao je bend D.I.P., s kojim je snimio autorsku pjesmu 'Da je bajker biti lako'.

Rađa se gitare primio prije osam godina i danas mu je sviranje najbolja terapija od stresa i obveza. 'Kako je bio ozbiljan u košarci pa je postigao sve što znate da je postigao, tako i u glazbi i sviranju. On čega se uhvati to mora biti jedan kroz jedan', pohvalila ga je supruga Viktorija ranije.