TATINA PRINCEZA

David Beckham ne odustaje od poljubaca, pratitelji mu poručili: 'Ovo baš loše izgleda, vrijeme je da je tata prestane ljubiti u usta'

15.01.2022 u 09:40

Bionic
Reading

Čini se javna kritika niti najmanje ne smeta nekadašnjem nogometašu Davidu Beckhamu, koji je još jednom fotografijom s Harper Seven uzburkao javnost

I dok je Victoria Beckham, modna dizajnerica i nekadašnja Spajsica, fotografiju 'nagradila' s nizom emotikona srca, javnost se s time baš i ne slaže.

Nakon što je 46-godišnji David Beckham, nekada velika nogometna zvijezda, na Instagramu objavio novu fotografiju na kojoj svoju desetogodišnju kćer Harper Seven ljubi u usta, javnost je ponovno podvojena u komentarima, no ipak više je onih koji takvo što ne smatraju normalnim.

Nekadašnji sportaš na takve se komentare ne osvrće, pa svako malo na njegovom Instagram profilu objavljuje slične fotografije. No, mnogi pratitelji smatraju kako to ipak nije primjereno da otac i kćer se ljube u usta, posebice jer Harper Seven ima već 10 godina.

  • +7
David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

'Ovo baš loše izgleda. Harper je već velika cura i vrijeme je da je tata prestane ljubiti u usta. Ne razumijem zašto mu barem Victoria ne kaže kako ovo više ne bi trebao raditi', samo je jedan od komentara ispod fotografije njega i 'princeze Leije', kako ju je nazvao.