VJERUJEM LJUDIMA

Danijela Martinović poručuje obožavateljima: 'Budite dio mog novog spota jer tako ćete me najviše usrećiti'

16.11.2022 u 23:22

Bionic
Reading

Pjevačica Danijela Martinović je objavila novu pjesmu 'Vjerujem ljudima', a razmišljajući na koji način prenijeti poruku pjesme na pamet joj je pala jedna ideja za koju će trebati pomoć svoje vjerne publike

'Bilo kakvu sliku, video, bilo kakvo sjećanje s koncerta... ili čak privatno, iz bilo kojeg vremena moje karijere... molim vas pošaljite mi jer ćemo napraviti kolaž svih tih sjećanja i pretvoriti u jedan video', objavila je Danijela na Instagramu.

'Budite dio mog novog spota jer tako ćete me najviše usrećiti', poručila je pjevačica obožavateljima, na čiji odgovor nije trebala dugo čekati.

'Hvala na svim fotografijama i videima koje ste mi već poslali', zahvalila se Danijela nedugo nakon objave poziva i obožavatelje još jednom podsjetila da svoje zajedničke uspomene s njom mogu poslati do 28. studenog.

Splitska pjevačica nas svakom novom emisijom HRT-ovog showa 'Zvijezde pjevaju', u kojem je članica žirija, oduševljava sve hrabrijim modnim kombinacijama.

U posljednjoj emisiji očarala nas je pripijenom haljinom živahnih boja s potpisom Rich Mnisi, a u toj je dobitnoj kombinaciji zahvala i svojim obožavateljima koji su joj već poslali svoje materijale.

  • +3
Zvijezde pjevaju, žiri i voditelji Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT