SURADNJA S LEOM

Danijela Martinović raspričala se o novoj i važnoj osobi u svom životu: 'Znala sam da se dogodilo nešto posebno'

08.07.2022 u 08:49

Bionic
Reading

Nakon nastupa na ovogodišnjem Splitskom festivalu, splitska pjevačica Danijela Martinović otkrila je i da je pjesmu 'Fortunata', koja je odmah svima 'ušla u uho' i s kojom je osvojila treću nagradu publike, napisala Lea Dekleva s kojom je započela suradnju

Danijela Martinović ne krije sreću što je u svoj već provjereni tim primila novu osobu, koja će unijeti svježinu. A da će suradnja s Leom Deklevom biti i više nego uspješna pokazalo se na ovogodišnjem Splitskom festivalu gdje je Danijela Martinović s Leinom pjesmom 'Fortunata' osvojila i treću nagradu publike.

Za splitsku pjevačicu ovo je bio povratak na Splitski festival nakon dugih sedam godina izbivanja i odmah se pokazao dobitnim. O novoj suradnji s Leom Deklevom, Danijela Martinović otkrila je sve za Dnevnik.hr. Kako je rekla, iako su radili na sasvim drugim pjesmama, nakon što je Lea Dekleva poslala 'Fortunatu' odmah su znale da je to pjesma za Splitski festival.

  • +4
Danijela Martinović Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

U razgovoru za Dnevnik.hr prisjetila se i kako je reagirala kada joj je Lea prvi puta pjesmu izvela samo uz pratnju klavira: 'S prvim taktovima koje sam čula znala sam da se dogodilo nešto posebno, meni je zaista zazvučala kao molitva, a nakon toga sam se jako ugodno iznenadila kad sam vidjela u komentarima da je i ljudi tako doživljavaju. Ja mislim da nema ničeg ljepšeg nego kad kroz pjesmu poneseš jedan osjećaj molitve, ja mislim da ne postoji više.'

Nakon toga je otkrila i kako je sedam godina izbivala sa Splitskog festivala jer jednostavno nije imala pjesmu za koju je vjerovala da treba i može tamo biti izvedena.