čestitke stižu sa svih strana

Csilla Barath Bastaić se pohvalila da je rodila djevojčicu, poznato je i njezino ime

28.06.2022 u 08:15

Bionic
Reading

Glumica koja je poznata po ulogama u serijama 'Villa Maria', 'Dolina sunca', 'Loza', 'Čista ljubav', 'Dnevnik velikog Perice', u veljači je na Instagramu otkrila da očekuje svoje prvo dijete s radijskim voditeljem Matkom Antonovićem. Sada je sa svijetom podijelila vijest da su postali roditelji

'Dobro nam došla, Margit', napisala je Csilla Barath Bastaić na Instagramu pored preslatke fotografije svoje djevojčice s ružičastom dudom u ustima. 'Jao Csilla draga! Čestitam ti sretna mamice, i tati, naravno, želim brz oporavak i more ljubavi i harmonije koja vas čeka', prva joj je čestitku uputila Nataša Janjić Medančić.

Nakon toga lijepe želje su joj uputili i Mirna Medaković Stepinac, Ana Vučak Veljača, Goran Bogdan, Lana Gojak Bajt, Ana Begić Tahiri, Petra Dugandžić i mnogi drugi.

Poznato je da je s Matkom Antonovićem u vezi od 2015. godine, a otkrila je tek da joj je voljeni muškarac najveća podrška u životu. Glumica voli svoj privatni život držati daleko od javnosti i ne priča puno na tu temu. Tijekom trudnoće glumica je više puta s pratiteljima podijelila novost vezane uz dane iščekivanja svoje bebice.

'Obitelj je za mene nešto najdragocjenije. Ona je moj oslonac i životna vertikala. Obiteljski sam tip i ne mogu zamisliti ni sebe ni svoj život a da ne osnujem obitelj. Još postoje neke stvari koje bih voljela posložiti u životu pa da se tomu posve­tim najspremnija što mogu, ako je ikada moguće biti spreman za tako nešto veliko', izjavila je svojedobno na Story.

  • +3
Csilla Barath Bastaić Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL