ŠTREBERICA

Sve je spremno za bebu: Csilla Barath Bastaić pokazala kako provodi posljednje tjedne trudnoće

20.05.2022 u 08:54

Bionic
Reading

Nakon sedam godina veze, Csilla Barath Bastaić i radijski voditelj Matko Antonović uskoro će po prvi puta uživati u čarima roditeljstva, a lijepa glumica ništa ne prepušta slučaju, pa proučava sve knjige kako bi bila spremna za dolazak bebe

U veljači ove godine glumica Csilla Barath Bastaić s pratiteljima na Instagramu podijelila je najdivnije vijesti - one da će ovog ljeta postati majka, a od tada s radošću dijeli mnoge detalje vezane uz trudnoću i fotografije na kojima se vidi kako joj trbuh raste.

Posljednjom objavom pokazala je i da je prava 'štreberica' i da želi biti u potpunosti spremna za svoje prvo dijete, koje čeka s dečkom Matkom Antonovićem. 'Štreberica bila i ostala. Definitivni must read po mom mišljenju. A koja je vaša preporuka za knjigu kao pripremu za bebača?', napisala je Csilla pored fotografije na kojoj pozira s knjigom u ruci.

Jedna od preporuka bila je najbolja i s njom se Csilla Barath Bastaić lako složila. Pratiteljica joj je napisala da bolje da ništa ne čita i da što manje zna to je za nju bolje. Na to je glumica odgovorila da će ionako pola toga zaboraviti, aludirajući time na zaboravljivost s kojom se trudnice često susreću.

Inače, Csilla i Matko u vezi su već sedam godina, a beba je kruna njihove ljubavi.

Csilla Barath Bastaić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL