sjećate li ga se?

Cruz iz Santa Barbare lomio je ženska srca: Danas ima 75 godina, ali uopće tako ne izgleda

08.02.2024 u 05:58

Bionic
Reading

Jedna od najpopularnijih serija osamdesetih i početkom devedesetih bila je 'Santa Barbara'. Njezine epizode, zgode i nezgode brojnih likova mnogi nisu propuštali. Najviše su je gledali zbog Eden Capwell i Cruza Castilla, supružnika koji su se u povijest televizije upisali kao jedan od najomiljenijih ljubavnih parova svih vremena

Bilo je to doba u kojem se serija nije mogla lako naknadno pogledati i kad nisu postojale suvremene platforme na kojima se u jednom danu mogu odgledati cijele sezone. Čak 2137 epizoda 'Santa Barbare', prepunih dogodovština bogataške obitelji Capwell, devet godina je plijenilo pažnju gledatelja, a sjećanja na neke od nezaboravnih likova u seriji žive sve do danas.

Glumac A. Martinez (punim imenom Adolfo Larrue Martinez III.) u seriji je tumačio ulogu Cruza Castilla, policajca meksičkog podrijetla koji se zaljubi u kćer bogatog biznismena. Zahvaljujući toj ulozi, naočiti Martinez imao je vojsku obožavateljica.

I dok se Eden, odnosno Marci Walkers, 2004. povukla iz glume i posvetila vjeri, Martinez je ostao glumački aktivan. Tako ga se moglo vidjeti u serijama 'General Hospital', 'Longmire' i Naši najbolji dani'.

Kad je bio dijete, obitelj ga je zvala 'A' ili 'mali A' kako bi ga razlikovali od oca i djeda, koji se također zvao Adolfo. Nadimak se zadržao te je na kraju uzeo 'A Martinez' kao umjetničko ime. Prvi scenski nastup imao je sa samo 12 godina pjevajući u talent showu, a glumi se odlučio posvetiti kasnije.

Danas ima 75 godina, a na Instagramu često pokazuje kako izgledaju njegovi trenuci iz poslovnog i privatnog života. Nerijetko se podsjeti i na dane najveće popularnosti 'Santa Barbare' te ulogu koja ga je proslavila.

Uz glumu, uživa u skladnom obiteljskom životu sa suprugom Leslie Bryans i njihovo troje djece. Najprije ga je osvojila kolegica Mare Winningham, s kojom je glumio u seriji 'The Young Pioneers' i kojom se oženio 1981. godine. Brak im je potrajao samo godinu dana, a već sljedeće godine zaljubio se u Leslie. Imaju kćeri Devon Makenu i Ren Farren te sina Dakotu Leeja.