slavna Venezuelanka

Gabriela Spanic proslavila se kao 'otimačica', a sada se nakon sedam godina izbivanja vraća na male ekrane

17.05.2021 u 09:37

Bionic
Reading

Gabriela Spanic uspješnu karijeru izgradila je zahvaljujući sapunicama, a jedna od njih je i 'Otimačica' (La Usurpadora). Pratila ju je i hrvatska publika koja je bila zalijepljena za male ekrane, željno iščekujući svaku novu epizodu. Venezuelanska glumica hrvatskih korijena pojavit će se u novoj seriji 'Si Nos Dejan' koja će premijeru imati 1. lipnja

Najava za novu telenovelu meksičko-američke TV kuće Univision izazvala je izazvala oduševljenje na društvenim mrežama. Gabriela Spanic koja se tom ulogom na male ekrane vraća nakon sedam godina izbivanja, u seriji 'Si Nos Dejan' glumit će uz Mayrin Villanueve, Marcusa Ornellasa i Alexisa Ayale.

Gabriela je u seriji dobila ulogu Fedore Montelongo koja će doživjeti ljubav sa sinom svoje prijateljice Alicije, glavne junakinje serije. Inače glumica godinama preko društvenih mreža uspješno komunicira sa svojim fanovima na Instagramu pokazala im je fotografije sa seta te im se zahvalila na podršci i porukama.

Inače, Gabriela je zapravo porijeklom iz naše zemlje, još uvijek je aktivna u javnom životu i poslu, pa je u posljednje vrijeme sudjelovala u jednom televizijskom showu gdje je pokazala zavidne plesačke sposobnosti, ali i zavidnu liniju. U medijima je česta tema zbog pretjeranog korištenja botoksa i estetskih zahvata koji su ostavili traga na njezinu licu, a njezin današnji izgled rezultat je njezine želje da vječno ostane mlada.

Izvor: Društvene mreže

Osim po 'Otimačici' gledatelji je pamte i po serijama, 'Uljez', 'Za tvoju ljubav', 'Zemlja strasti', 'Zatočenica', 'Gospodarica tvoga srca' i 'Emperatriz'.

'Kad sam bila u Hrvatskoj, upoznala sam rođake u Šibeniku s kojima moj otac i stričevi održavaju vezu jer znaju dobro govoriti hrvatski, za razliku od mene koja jedino znam izgovoriti 'sve je dobro' i 'laku noć'. Djed Antun podrijetlom je iz Zagreba, a baka Jelica s otoka Kaprija blizu Šibenika. Emigrirali su u Venezuelu 1947., nakon Drugog svjetskog rata, i dobili mog oca Kazimira. Baka nam je pričala o Hrvatskoj, bila je nježna ženica koja je uživala raditi hrvatske specijalitete, najviše sarmu. Ponosna sam na svoje hrvatske korijene i voljela bih ponovno doći sa sinom, susresti se s obitelji i obožavateljima', izjavila je Spanic ranije za Slobodnu Dalmaciju.