UZBUNA

Cijeli dvor traži nestalu Hurem

31.10.2013 u 12:01

Bionic
Reading

U večerašnjoj epizodi 'Sulejmana Veličanstvenog' panika će se proširiti dvorom. Naime dok sultan ratuje, princ Selim javlja Mustafi kako mu majka Hurem još uvijek nije došla u posjet! Svi su uvjereni da je sultanija nestala bez traga!

Zahvaljujući osmanskim snagama Ferdinand bježi iz Budima. Kraljica Izabela se u svoje osobno, kao i u ime supruga Ivana Zapolje, dolazi zahvaliti Sulejmanu za potporu. Međutim iznenadit će je njegova zapovijed da se Budim pripoji Osmanskom Carstvu sve dok njezin sin ne bude mogao obavljati dužnosti kralja.

Za to vrijeme Mihrimah zabrine vijest da njezina majka Hurem nije stigla u posjet oboljelom bratu Selimu. Princeza je uvjerena da sultanije Hatidže, Mahidevran i Šah stoje iza njezinog nestanka, štoviše da su opet iskoristile priliku - sultanovo izbivanje iz dvora - i njezinoj majci podmetnule zamku napisavši lažno pismo u Selimovo ime.

I dok sultanije traže alibije, Mustafa pokreće istragu kako bi pronašao krivca prije nego se Sulejman vrati s pohoda. Što će učiniti Sulejman kada dozna da je ostao sam, bez Hurem, doznat ćemo u novom nastavku serije 'Sulejman Veličanstveni' večeras u 21 sat na RTL Televiziji!