u europi

Chris Evans će još jedanput pred oltar, a ovaj put na mjestu značajnom za mladenku

13.09.2023 u 13:17

Bionic
Reading

Nakon što se prošlog vikenda u tajnosti održalo vjenčanje Chrisa Evansa i njegove samozatajne Portugalke, glumac će još jedanput pripremiti svadbenu zabavu za obitelj i prijatelje svoje odabranice. Druga zabava bit će smještena u Portugalu, i to već ovog tjedna

Nakon turbulentnog ljubavnog života punog ljubavnih brodoloma, Chris Evans konačno je pronašao svoj mir uz portugalsku glumicu Albu Baptistu. Zaljubljeni su se vjenčali ovog vikenda pred odabranim krugom ljudi na intimnoj ceremoniji u Bostonu. Kako bi ispoštovao želju svoje odabranice, Evans će pripremiti još jednu zabavu kako bi na njoj mogli prisustvovati oni koji nisu došli u Massachusetts.

26-godišnja Alba Baptista rođena je u Lisabonu pa baš zato želi svoju ljubav proslaviti i u tom prekrasnom portugalskom gradu. Tamo će se održati drugo okupljanje za članove Albine obitelji koji nisu mogli biti u Massachusettsu, a iz Portugala će otputovati na medeni mjesec na zasad nepoznatu lokaciju.

Američkoj ceremoniji prisustvovale su i neke holivudske zvijezde poput Roberta Downeyja Jr., Jeremyja Rennera i Chrisa Hemswortha, s kojima je Evans glumio u Marvelovim hit filmovima.

Pri dolasku na Evansovo imanje morali su ugasiti mobitele i potpisati ugovore u kojim su se potpisima obvezali da će podatke o vjenčanju čuvati kao tajnu.

42-godišnji Evans već je nekoliko puta novinarima natuknuo da je spreman za ozbiljnu vezu koja će prerasti u brak, ali i da je spreman za zasnivanje obitelji. Njegove želje ostvarile su se kada je prije nešto više od dvije godine upoznao mladu glumicu koja je osvojila i njegove prijatelje i članove obitelji koji ju obožavaju.

MOĆ TEHNOLOGIJE

Što kažete na ove vjenčanice izrađene pomoću 3D printera?

Pogledaj galeriju