ALBA BAPTISTA

Intimno vjenčanje 'kapetana Amerike': Chris Evans oženio 16 godina mlađu Portugalku

11.09.2023 u 11:40

Bionic
Reading

Proteklog vikenda na intimnoj ceremoniji u njihovoj kući u Massachusettsu, svoju su vezu ozakonili Chris Evans i Alba Baptista. Želeći da sve ostaje u najvećoj tajnosti, uzvanici su se obvezali na šutnju, a bili su im zabranjeni i mobiteli

Popularni 'kapetan Amerike', glumac Chris Evans više nije 'na tržištu' i maknut je s liste najpoželjnijih holivudskih neženja. Proteklog vikenda 42-godišnjak je pred oltar odveo 26-godišnju Portugalku Albu Baptistu, s kojom je u vezi već neko vrijeme.

Intimno vjenčanje, kojem je prisustvovao tek odabrani krug ljudi, održano je u njihovom domu nedaleko od Bostona, u američkoj saveznoj državi Massachusetts. Svima na vjenčanju bilo je zabranjeno donijeti mobitele, a sve kako nikakvi detalji ne bi procurili u javnost.

Među uzvanicima su navodno bili i neki od Evansovih kolega iz Marvela, poput Roberta Downeyja Jr., Chrisa Hemswortha i Jeremyja Rennera.

O vezi Chrisa Evansa i mlade portugalske glumice počelo se pričati još tijekom 2022. godine, nedugo nakon što je on proglašen najseksi muškarcem svijeta.

  • +6
Alba Baptista Izvor: Profimedia / Autor: AXEL SCHMIDT / AFP / Profimedia

I dok se o karijeri Evansa gotovo sve zna, 26-godišnja glumica većinom je radila projekte portugalskih filmova i serija, no 2020. godine okušala se u snimanju Netflixove serije 'Warrior Nun'. Osim materinjeg portugalskog jezika, govori i engleski, španjolski, francuski i njemački, što bi joj mogla biti odskočna daska za veće glumačke angažmane.