nezaboravni dani

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas glupiraju se sa sinom i kćerkom

28.12.2023 u 20:46

Bionic
Reading

Slavni glumački par prije Božića priuštio si je putovanje u najmnogoljudniju zemlju na svijetu odakle se zanimljivim fotografijama javljaju zadnjih dana

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas odmaraju u Indiji s 22-godišnjim sinom Dylanom i 20-godišnjom kćeri Carys. Glumica je među ostalim odande podijelila je video na kojem je dobila 'blagoslov od slona' tijekom obiteljskog razgledavanja Indije, ali i fotografije na kojima se cijela obitelj glupira sa štapom za selfije.

Istog dana uhvaćena je kako fotografira još jedno slikovito mjesto uz zalazak sunca koje ju je podsjetilo na filmsku franšizu Indiana Jones. 'Audicija za sljedeći film o Indiani Jonesu. Vezana sam uz to, znate?', našalila se u opisu objave.

Inače, glumica je o putovanju u Indiju sanjala je cijelog života, a prvi put je želju ostvarila 2017. godine. Tada je nju i supruga tamo dočekala ga je i lijepa vijest - njegov sin iz prvog braka, Cameron Douglas, postao je prvi otac, a time je i Michael postao prvi puta djed.

Glumački par prije mjesec dana je proslavio čak 23 zajedničke godine. Osim što se Zeta-Jones već dugo bori s bipolarnim poremećajem, zbog kojega se i povukla iz filmske karijere, njezin je suprug imao napornu i tešku borbu s karcinomom grla, a 2013. godine bili su čak i pred razvodom braka.

Inače, njihov Dylan je završio političke znanosti i povijest, a mlađa Carys još uvijek studira. Roditeljski geni ih tjeraju u svijet gumjetnosti. Zeta-Jones je svojedobno pričala o njihovim glumačkim ambicijama: 'Moj glumački put je bio jedno nezaboravno i vrijedno iskustvo pa ne mogu ništa drugo nego ih oboje ohrabriti da idu za svojim snovima.'

na luksuznoj jahti

Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas zaigrali igru u kojoj smo uživali kao klinci

Pogledaj galeriju