VAŽNO JE IMATI 25

Čarobna dobna granica za njega: Leonardo DiCaprio u izlasku s 25-godišnjakinjom

14.12.2023 u 14:08

Bionic
Reading

Popularni holivudski glumac poznat je po svom interesu za mlade djevojke, a nedavno je večer proveo s 25-godišnjom Lottie Moss, mlađom sestrom popularne manekenke s kojom je kratko izlazio u devedesetima

Popularni holivudski zavodnik proveo je noć partijajući, no ovaj put uz njega nije bila manekenka Vittoria Ceretti s kojom je glumac navodno u ozbiljnoj vezi. Iako 25-godišnja Talijanka nije bila uz njega, društvo mu je pravila druga djevojka istog godišta!

Riječ je o Lottie Moss, 25-godišnjoj sestri popularne Kate Moss s kojom je Leonardo DiCaprio imao kratak ljubavni odnos u prosincu 1993. godine.

Međutim, njezina mlađa sestra pronašla je svojih 5 minuta pozornosti holivudske zvijezde pa su se zabavljali u londonskom noćnom klubu Chiltern Firehouse.

'Pričali su i smijali se do kasnih sati, sve dok nije bilo vrijeme za polazak. Napustili su klub u ranim satima nakon što su se jako dobro proveli. Ljude je to navelo na tračeve jer oboje su poznate osobe koje uživaju u dobrom vremenu', komentriao je izvor za DailyMail, a TheSun doznaje kako su Moss i DiCaprio stigli odvojeno, ali u razmaku od samo nekoliko minuta i bili su za stolom s drugim prijateljima.

Uz to, izvor je dodao kako su djelovali vrlo blisko!

Zanimljivo je napomenuti kako je rođena 1998. godine, točnije čak 5 godina nakon što je njezina starija polusestra bila u vezi s holivudskim glumcem. 49-godišnja Kate i 25-godišnja Lottie imaju istog oca, no vrlo su različite osobe te nisu razvile posebnu bliskost.

KATE MOSS

Istaknula vitke noge: Modna ikona izgleda zapanjujuće u glamuroznoj crnoj haljini

Pogledaj galeriju