a tek mu je 18 godina...

Briljantna izjava Martina Kosovca nakon pobjede nadmašila je čak i njegove nastupe

28.01.2024 u 08:59

Bionic
Reading

I dok bi drugi euforično slavili pobjedu na cijenjenom natjecanju, ovogodišnji pobjednik 'The Voice' pokazao je izniman karakter i skromnost dojmljivom izjavom nakon pobjede

Mladi Martin Kosovec u dobi od 18 godina još nije završio ni srednju školu, a već se može pohvaliti laskavom titulom pobjednika 'The Voicea'. No, čak i više od toga, može biti ponosan na snažan dojam koji je svojim nastupom, a ponajviše karakterom, ostavio na cijelu Hrvatsku.

Rijetko kada je javnost bila toliko složna o zasluženosti pobjede jednog natjecatelja u domaćem showu kao što je slučaj s pobjedom Martina, koji je slavio s preko 88 tisuća glasova publike.

Njegovi nastupi dugo će nam ostati u sjećanju, no mladi pjevač čak je i svoje nezaboravne izvedbe nadmašio briljantnom izjavom nakon pobjede.

'Sretan sam, zadovoljan sam, ali podjednako sam sretan za druge kandidate, jer plasman nije bitan. Bitno je da smo zajedno', rekao je skromni mladić u izjavi za službeni profil 'The Voicea' na Instagramu i pokazao da i nakon pobjede s obje noge stoji čvrsto na zemlji.

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Sreću nije krila niti njegova mentorica Vanna. Proslavljena pjevačica iskoristila je priliku da zahvali sjajnom timu stručnjaka koji je kroz natjecanje radio s kandidatima.

'Želimo se zahvaliti svima koji su radili tijesno s kandidatima, koji su učinili da ionako talentirani ljudi još više sjaje i pokažu barem dio svog potencijala', rekla je Vanna, koja je jučer blistala u efektnoj haljini domaće dizajnerice Martine Vrdoljak Ranilović.

Vanna - Finale 'The Voicea' Izvor: Promo fotografije / Autor: Licencirane fotografije