elegantne šljokice

Vanna za finalnu večer odjenula efektnu haljinu s potpisom domaće dizajnerice

27.01.2024 u 22:58

Bionic
Reading

Vanna je ovu sezonu popularnog showa 'The Voice Hrvatska' završila sa stilom - u efektnoj haljini i s njezinim kandidatom kao pobjednikom

Naša proslavljena pjevačica Vanna zablistala je u završnoj emisiji hrvatske inačice popularnog showa 'The Voice'. Iako je svake subote pokazivala sjajne stajlinge, ovaj finalni ipak se pokazao kao najelegantniji i najposebniji do sada.

Za stajling mentorice pobjednika u finalnoj večeri zaslužan je Boris Banović, koji je za nju odabrao efektnu haljinu s potpisom Martine Vrdoljak Ranilović, bivše kreativne direktorice Varteksa, kao i dvojca I-GLE. Vrdoljak Ranilović krenula je u samostalnu karijeru, a haljina koju je noćas nosila poznata pjevačica itekako je privukla pozornost.

Efektne šljokice crnih i zelenih tonova sjajno su se uklopile u svečanu večer finala, a duljina do gležnja i lepršava suknja potpuni je zaokret od mini haljine koju je Vanna nosila prošle subote. Ali i dokaz onoga što već godinama znamo - Vanna može isfurati baš sve!

Vanna - Finale 'The Voicea' Izvor: Promo fotografije / Autor: Licencirane fotografije

Baš kao i Iva Šulentić, i Vanna je obula platforme. Kroz ovu sezonu pjevačica je pokazala kako je velika ljubiteljica trenda platformi koje su se vratile u modu, a ovaj je put odabrala sandale s potpisom luksuznog francuskog brenda Yves Saint-Laurent.

Podsjetimo, ove je godine Vanna imala vrlo uspješnu sezonu pa je njezin 18-godišnji kandidat Martin Kosovec pobijedio u natjecanju. Ipak, kako je sam rekao, u ponedjeljak se vraća u školu...

  • +23
'The Voice' - finale Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Licencirane fotografije