U ZDRAVOM TIJELU ZDRAV DUH

Branko Đurić Đuro se opet čeliči, ovoga puta hodajući bos po snijegu: 'Ljudi, ovo budi'

10.12.2021 u 14:36

Bionic
Reading

Komičar, glumac, redatelj, glazbenik te suvlasnik Lude kuće poznat je po zdravom načinu života. Među ostalim Branko Đurić Đuro ne jede meso već 17 godina, redovito meditira, vježba jogu a nerijetko i priča o tome motivirajući ostale

Prije mjesec dana Sarajlija s ljubljanskom adresom tradicionalno se okupao u Slovenskom primorju, u Portorožu (prošle godine je skočio u Bohinjsko jezero). Kako nam je nedavno otkrio, u prosincu je odradio još jedno kupanje u moru. Svoju vrhunsku formu i energiju u dobroj mjeri može zahvaliti načinu života kojeg dugi niz godina vodi.

Branko Đurić Đuro objavio je video na kojem hoda bos po snijegu i poručio: 'Dobro jutro. Ljudi, ovo budi'. Nedavno je ispričao da se već 'dvije godine druži s hladnom vodom, ispod tuša, u kadi i najradije u moru'. Otkrio je Wim Hofovu metodu čeličenja zdravlja.

U posljednje vrijeme je frontman benda Bombaj štampa uz jogu i meditaciju počeo prakticirati i aktivniju vožnju bicikla, uglavnom kroz šumu. Rekao je da 'puni baterije' i druženjem s pozitivnim ljudima i obitelji.

  • +3
Branko Đurić Đuro Izvor: Pixsell / Autor: Sandra Simunovic/PIXSELL