ZA PAMĆENJE

Branko Đurić Đuro pokazao uspomene iz Cannesa, bio je u zanimljivom društvu

12.05.2021 u 14:13

Bionic
Reading

Najveći balkanski komičar, glazbenik i suvlasnik 'Lude kuće' voli se vraćati u prošlost i prisjećati nekadašnjih vremena. U najnovijoj objavi vratio se dvadeset godina unazad na crveni tepih na jednom od najprestižnijih filmskih festivala u Francuskoj

Branko Đurić Đuro objavio je više fotografija nastalih u Cannesu, kada je film Danisa Tanovića 'Ničija zemlja' (u kojem je zajedno s Reneom Bitorajcem, Filipom Šovagovićem i Katrin Cartlidge ostvario glavnu ulogu), dobio nagradu za najbolji scenarij. Film je uz nagradu u Cannesu osvojio je i brojne druge, između ostalih Oscara i Zlatni globus za najbolji strani film.

Na jednoj od fotografija se može vidjeti kako su se u Cannesu on i supruga Tanja Ribič družili i s Milom Jovovich. Đurini obožavatelji također su se rado prisjetili nekih prošlih vremena i omiljenog im filma.

Podsjetimo, rođeni Sarajlija već skoro 30 godina živi u Ljubljani, gdje je došao početkom rata. Skrasio se sa slovenskom glumicom Tanjom Ribič, s kojom ima dvije kćeri. Đuro se trenutno sprema za mini turneju po Hrvatskoj sa svojom autorskom, hvaljenom predstavom 'Đurologija'.