važan datum

Branko Đurić Đuro i Tanja Ribič proslavili veliki dan: 'Od sveg srca ti hvala'

02.03.2023 u 15:06

Bionic
Reading

Bosanskohercegovački glumac, komičar i glazbenik i njegova životna partnerica, slovenska glumica slove za jedan od najskladnijih i najdugovječnijih poznatih bračnih parova. Do sada nisu proživjeli trzavice ni skandale, a spojio ih je posao

'Što drugo mogu nego da ti kažem - od sveg srca ti hvala. Hvala za ovih blještavih 30 godina', napisao je Branko Đurić Đuro na društvenoj mreži, a uz to je pala i legendarna pjesma s tim stihovima. Otpjevali su je tijekom plovidbe na njihovoj jahti.

'Nemam riječi, k'o ni tada kad je prije 30 godina iskrsla iskra...', odgovorila mu je supruga Tanja Ribič. Kako je svojedobno otkrila, ona i Đurić upoznali su se kada je došao gostovati u našem kazalištu u Sloveniji. Igrali su muža i ženu i zaljubili se. Osvojio ju je svojom karizmom, dobrotom i inteligencijom.

Kaj morem ti neg reć - od vseg ti srca fala! Hvala Tanja Ribic za ovih blještavih 30 godina ❤️

Objavljuje Branko Djuric Djuro u Srijeda, 1. ožujka 2023.

Vjenčali su se 1998. godine. Glumac i komičar ranije je opisao kako je taj dan protekao. 'Tadašnja gradonačelnica Ljubljane Vika Potočnik bila nam je matičarka. Rekla nam je da će nas vjenčati i da niko za to neće znati. Naša djevojčica Zala bila je na ceremoniji i nazdravljala s nama sokićem', ispričao je. U braku su dobili imaju dveije kćeri, Zalu i Eli.

'Kada smo se nas dvoje zaljubili, nismo smjeli ni maštati da ćemo početi živjeti zajedno, ali smo svejedno maštali da ćemo imati jedno dijete i tada je na tržištu bio neki jogurt koji se zvao Zala i rekli smo da će nam se tako kćerka zvati. Imali smo negdje sakriven poklopac u liftu iza ogledala i uvijek smo tu gledali i maštali da ćemo imati nekad Zalu. Za mlađu nije bilo takvih ideja. Svidjelo nam se da se imena kod obje završavaju na 'la' i Ela mi se svidjelo, to je jednostavno, staro slovensko ime. Zala znači zgodna, lijepa. Bila sam i treći put trudna, međutim, nije bilo sve uredu. Treća kćerka bi bila Mila, ali bio je dječak pa bi bio Ali. Nije bilo u redu pa sam morala prekinuti trudnoću u dvadesetoj sedmici. To nam je bilo veoma teško iskustvo. To se dogodilo 2006. godine', ispričala je Tanja Ribič za Avaz.

Inače, Đuriću je to drugi brak. Prije slavne slovenske glumice bio je s Nevenom Đurić, s kojom je dobio sina Filipa.

Branko Đurić Đuro, Tanja Ribič Izvor: Cropix / Autor: CROPIX