kraj ljubavi

Bračni brodolom nakon 14 godina: Razišli su se Sacha Baron Cohen i Isla Fisher

05.04.2024 u 19:47

Bionic
Reading

Sacha Baron Cohen i supruga Isla Fisher rastaju se nakon gotovo 14 godina braka, a par, inače poznat po držanju obiteljskog života daleko od svjetla reflektora, šokantnu vijest nastoji držati daleko od javnosti

Sacha Baron Cohen i Isla Fisher rastali su se nakon nešto manje od 14 godina braka, piše Page Six. Komičar i tvorac poznatog filmskog lika – kazahtanskog novinara Borata Sacha Baron Cohen i Isla Fisher, zvijezda filma 'Lovci na djeveruše' svoju su vezu - i svoje troje djece – držali su uglavnom podalje od svjetla reflektora.

Ali par, koji se upoznao 2001. godine, zapravo je razdvojen još od 2023. godine – čak su prošlog mjeseca odvojeno prisustvovali na zabavama povodom dodjele Oscara, rekli su izvori za Page Six. Jedan je izvor rekao da je Baron Cohen čak bio na sastanku sa slavnom odvjetnicom za razvod Laurom Wasser krajem prošle godine. Međutim, par još nije podnio zahtjev za razvodom braka.

Isla je početkom ovog tjedna išla u kazalište u Londonu s Naomi Watts, zvijezdom 'Downton Abbey' Michelle Dockery i producenticom Brunom Papandreom, koja je poslovna partnerica Reese Witherspoon, te je na Instagramu objavio post s naslovom: 'Ženska večer u kazalištu.'

Otkriće da su razdvojeni dolazi u trenutku kada je Baron Cohen upleten u verbalni s Rebel Wilson, koja ga je nazvala 'velikim seronjom' nakon što je s njim radila na filmu 'Braća Grimsby' 2016. Naime, posvetila je poglavlje u svojim novim memoarima 'Rebel Rising' napadu na zvijezdu, tvrdeći da ju je ponizio i tražio od nje da izvede nepristojan čin nad njim, a zatim joj je pokušao 'zaprijetiti' prije nego što je njezina knjiga objavljena. Baron Cohen je negirao sve te tvrdnje.

O prekidu Barona Cohena i Isle Fisheru prvo se počelo pričati prije Božića, kada je Isla, porijeklom Australka, očito skrivala svoju lijevu ruku na fotografijama koje je objavila na internetu s događaja modne dizajnerice Monique Lhuillier.

  • +5
Sacha Baron Cohen i Isla Fisher Izvor: Profimedia / Autor: VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Nakon toga se 52-godišnji Cohen, družio sa zvijezdama A-liste na CAA-ovoj zabavi povodom dodjele Oscara u hotelu Sunset Tower u ožujku, gdje su gosti bili Margot Robbie, Ryan Gosling, Steven Spielberg i Chris Rock - a potom je bio primijećen 'The Partyju' “, ultra-ekskluzivnoj zabavi nakon dodjele Oscara koju Madonna organizira svake godine sa svojim menadžerom Guyem Osearyjem, uz Taylor Swift i Travisa Kelcea.

Također je viđen kako se druži s bubnjarom Metallice Larsom Ulrichom na događaju Time Women of the Year 2024. u Hollywoodu u tjednu dodjele nagrada.

U međuvremenu, 48-godišnja Isla Fisher, za koju prijatelji kažu da je shrvana smrću svof oca Briana koji je preminuo u siječnju 2021., otišla je sama na zabavu Vanity Faira i pozirala s prijateljima, uključujući Sofiju Vergaru. Očito nije nosila vjenčani prsten, a umjesto njega na vjenčanom prstu imala je veliki koktel prsten.

Inače, par se upoznao na zabavi u Sydneyu 2001. Govoreći o njihovom susretu, Baron Cohen je za New York Times rekao:'“Bila je urnebesna. Bili smo na vrlo pretencioznoj zabavi, a ja i ona smo se zbližili zbog toga što smo zafrkavali druge ljude na zabavi. Odmah sam znao. Ne znam je li i ona.'

U međuvremenu, Isla Fisher je za Page Six rekla kako je 'zahvalna' što se zaljubila u svog muža.

Zaručili su se 2004., a pripremajući se za vjenčanje, Isla se početkom 2007. obratio na judaizam, Cohenovu vjeru. Vjenčali su se na intimnoj ceremoniji u Parizu 15. ožujka 2010.

Fisher je 2009. rekao britanskim novinama Metro: 'Volim judaizam, činjenicu da postoji tako veliki naglasak na obitelji i, za mene, obitelj je sve. Prilično smo pažljivi, držimo Šabat i večeramo petkom navečer i slavimo praznike. Zaista uživam biti dio te židovske zajednice.'

Imaju dvije kćeri, Olive, 15, i Elulu, 13, te 8-godišnjeg sina Montgomeryja, a svoju su obitelj podizali između Sydneya, Londona i LA-a.

Prošle godine, Fisher je otkrio zašto su svoju djecu držali u tajnosti. 'Nije fer prema njima,' rekla je u britanskoj emisiji 'Lorraine'. 'Djeca zaslužuju normalno djetinjstvo. Želim da budu vani i da se igraju i trče okolo i ne osjećaju opterećenje.'

Upitana o svojoj dugoj vezi sa zvijezdom 'Ali G', Isla je rekla: "Mislim da je prema holivudskim standardima to vjerojatno 200 godina. Osjećam se kao da je zlatni jubilej ili tako nešto. Svi su mi čestitali.'