POZNAT I KAO FASHION GURU

Boris Banović progovorio o svojim zlatnim čarapicama i otkrio koga bi još pohvalio za sinoćnji stajling

26.03.2023 u 18:40

Bionic
Reading

Boris Banović, poznat i kao Fashion Guru, modni kritičar tportala i njegova mentorica Ivana Kindl, ujedno i mentorica s najduljim stažem u 1. emisiji nove sezone 'Zvijezde pjevaju', probili su sinoć led s pjesmom 'Ti dobro znaš kome pričam' legendarnih Mayalesa

Nastupili su kao četvrti par večeri, a njihova je izvedba na kraju završila predzadnja s ukupno 12 bodova od osam parova koliko ih je nastupilo u prvoj emisiji popularnog HRT-ovog showa, no to nije nimalo utjecalo na njihov optimizam nakon emisije.

Ovaj sjajno raspoloženi par i u podcastu Uršule Tolj otkrio je neke zanimljive stvari o nastupu, a dotaknuli su se i njihovog zlatnog stajlinga koji nije prošao nezapaženo.

Odlična atmosfera i pozitivna energija obilježila je prvu emisiju, a Uršula Tolj je razgovarala i s Ivanom Kindl koja ima dugogodišnje iskustvo u ovom popularnom glazbenom showu.

  • +16
Zvijezde pjevaju: 1.emisija Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Ispričala je da je odličan izbor parova također jedan od razloga zbog čega toliko dugo nastupa u showu.

'Eto i to je razlog zašto toliko dugo pjevam u 'Zvijezdama'. Ekipa bude fenomenalna, puni me energijom i to zajedništvo, to je zbilja sve. U tome je stvarno velika čar.... Osim ekipe koje je super, odlično je uvijek dobiti neku novu zvijezdu, neki novi izazov i to volim. I još mi nije dosadilo tako da jako volim taj show. Samo mogu reći superlative i veliki mi je gušt.. A ti si mi Boris veliki izazov, jedan od većih…', našalila se Ivana na kraju račun svog 'učenika' Borisa Banovića, tportalovog modnog kritičara Fashion Gurua, kolumnista i dizajnera.

'Ali bar smo najstajliš', u svom je stilu dometnuo Fashion Guru.

Fashion Gurua je Uršula upitala kako komentira Battifiacinu modnu kritiku o njegovim zlatnim čarapicama usklađenima sa sakoom u kojem je sinoć nastupio.

'Moje zlatne čarapice su supač', kroz smijeh je rekao Boris. Upitan tko je bio najbolje odjeven sinoć, osim njega naravno, rekao je 'Ivana' i sve ponovno nasmijao.

'Sad bih morao secirati svakog ponaosob, a to nije dobro. Još par emisija i onda bute vidli', rekao je Fashion Guru. Ivana Kindl je iskomentirala i da joj je napokon Boris rekao da je dobro odjevena jer je, kako je rekla, stalno kritizira.

'Kad završi show baš nas zanima kako ćes nas oplesti jer imamo tvoj broj telefona', našalila se Uršula, a Boris koji je u svojoj najnovijoj kritici pohvalio Jelenu Rozgu, ali i kolegice iz 'Zvijezde pjevaju' Jelenu Perčin i Uršulu Tolj za stajlinge na Večernjakovoj ruži, odgovorio je da će onda morati biti dobar.