DANIEL RADCLIFFE

Njihovoj sreći nema kraja: Zvijezda 'Harry Pottera' uskoro će prvi puta postati otac

26.03.2023 u 14:39

Bionic
Reading

Britanski glumac Daniel Radcliffe, koji je utjelovio Harryja Pottera u filmskoj franšizi temeljenoj na serijalu bestselera J.K.Rowling, očekuje svoje prvo dijete s dugogodišnjom partnericom Erin Darke

Predstavnik 33-godišnjeg glumca potvrdio je vijest za novinsku agenciju dpa u subotu. Daniel Radcliffe i 38-godišnja američka glumica Erin Darke po prvi puta će postati roditelji. Par se upoznao na snimanju filma 'Ubij svoje najdraže' iz 2013.

Radcliffe, koji je glumio još u hororu 'Žena u crnom' iz 2012. i komediji 'Swiss Army Man' iz 2016., provodi svoje vrijeme s voljenom Erin Darke na relaciji Velika Britanija - Sjedinjene Države.

  • +4
Daniel Radcliffe i Erin Darke Izvor: Profimedia / Autor: Jamie McCarthy / Getty images / Profimedia

Darke, rođena u Michiganu, najpoznatija je po ulozi u seriji 'Good Girl Revolt' iz 2015., a nedavno se pojavila u seriji 'Čudesna gospođa Maisel'.

Radcliffe je utjelovio glavnu ulogu u filmu 'Weird: The Al Yankovic Story' koji je objavljen prošle godine. Biografski film prati život i karijeru komičara Weirda Ala Yankovica koji se proslavio komičnim parodijama klasičnih pjesama.