TUŽNA VIJEST

Bolest je bila jača: U 32. godini života preminuo Marko Babić

25.07.2023 u 09:44

Bionic
Reading

Vijest da je arhitekt, autor bestsellera i stručnjak za marketing Marko Babić izgubio životnu bitku objavila je njegova obitelj na njegovom osobnom Instagram profilu

'Putuj, dječače naš ❤️ slomljeni ali ponosni što smo bili s tobom na ovom putovanju', riječi su to zbog kojih su jutros mnogima koji su pratili tešku životnu priču Marka Babića potekle suze. Objava da je u 32. godini života preminuo nikoga nije ostavila ravnodušnim, a riječi kojima su pokušali pružiti barem donekle utjehu njegovoj životnoj partnerici Tini Biloglav, nizale su se ispod.

Na Instagram Storyju Markova je obitelj objavila njegovu fotografiju s kćerkicom, i na njoj napisali: 'Molimo medije da Marka opišu kao arhitekta, autora bestsellera, stručnjaka za marketing ali i kao osobu koja je zadnje dvije godine pomogla mnogima koji su se susreli s dijagnozom. Uz to je bio najbolji otac, partner, sin, brat i prijatelj. Volimo te zauvijek.'

Iza Marka je ostala njegova životna partnerica Tina Biloglav, ali i dvije prelijepe male djevojčice, Luce i Tonka.

Podsjetimo, Marku Babiću je prije dvije godine dijagnosticiran zloćudni sarkom, rak kostiju, a on je donio odluku kako o svojoj borbi neće šutjeti. Odlučio je na humorističan način dijeliti svoju svakodnevicu na Instagramu, gdje ga je ubrzo zapratilo više od 40 tisuća ljudi. Svoj život pretočio je i u knjigu, 'Putovanje zvano igra', a iako se isprva sarkom povukao, nekoliko mjeseci kasnije 'napao' je još jače i proširio se sa kosti na pluća i moždanu ovojnicu.

Da nesreća nikada ne dolazi sama pokazalo se kada je morao, zbog duplih slika, početi nositi flaster preko oka, a onda mu je napukla i zdjelica. Nakon što su se mogućnosti liječenja u Zagrebu iscrpile, obitelj je posljednjih tjedana pokušala pronaći pomoć u inozemstvu. No, bolest je bila jača.