MANDY MOORE

Bivša supruga optužene rock zvijezde: 'U tom sam braku tonula. Znala sam da on nije osoba za mene'

20.02.2019 u 18:06

Bionic
Reading

Ryana Adamsa nekoliko je žena optužilo za emocionalno i verbalno zlostavljanje, a sada je javno o traumatičnom sedmogodišnjem braku progovorila i njegova bivša supruga, glumica Mandy Moore

Samo pet dana nakon što je New York Times iznio optužbe o glazbeniku Ryanu Adamsu zbog emocionalnog i verbalnog zlostavljanja, u javnost je izašla i potresna priča njegove bivše supruge Mandy Moore, zvijezde hit serije 'To smo mi'.

Poznata glumica s rock zvijezdom je provela sedam godina u braku, a sada je ispričala da je njihov odnos bio daleko od savršenog.

'Živjela sam svoj život za njega. Bila sam mu poput majke. Sve to bilo je potpuno nezdrava zajednica i odnos. Ja kao da nisam ni postojala, bila sam tako malena', rekla je Moore, naglasivši da je shvatila kako im brak ne funkcionira kada se u njemu počela utapati.

'Bila je to neizdrživa situacija, a osjećala sam se jako usamljeno. Bila sam neizmjerno tužna i usamljena. Zapravo, znala sam da on nije osoba za mene', govorila je u nastavku poznata brineta, koja je zbog tadašnjeg supruga svoju karijeru stavila na čekanje.

'Radila sam male poslove, nije da sam skroz odustala od karijere. No, brzo mi je postalo jasno da kada odem raditi stvari postaju jako teške i komplicirane. Sve bi se raspadalo kad me ne bi bilo. Nisam mogla raditi jer sam kod kuće imala osobu koja je konstantno tražila pažnju i fokus. Nije mi dopustio da se posvetim bilo čemu osim njemu', kazala je 34-godišnjakinja, koja je 2016. konačno predala papire za razvod od Adamsa.

Samo šest mjeseci nakon toga, Moore je dobila ponudu za ulogu u seriji 'To smo mi', koja joj je obilježila karijeru. Osim toga, lijepoj brineti i u ljubavi su brzo počele cvati ruže. Nakon kratke veze s glazbenikom Taylorom Goldsmithom, ponovno je stala pred oltar. Danas proživljava najsretnije dane s novim odabranikom.

Podsjetimo njezin bivši suprug odbacio je sve optužbe za zlostavljanje. 'Nisam savršen čovjek i napravio sam mnogo pogrešaka. Svakome koga sam ikada nehotično povrijedio, duboko i bez zadrške se ispričavam, ali slika koju ovaj članak stvara o meni je uznemirujuće netočna', naveo je u svom priopćenju poslanom putem društvenih medija Adams 'Nikada ne bih imao neprikladnu interakciju s nekim za koga mislim da je maloljetan', zaključio je svoje obraćanje javnosti Adams.

  • +5
Serija 'This is Us' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia