ATRAKTIVNA RIJEČANKA

Bila je najseksi Hrvatica, ljubila je Ćorluku, evo kako izgleda danas i čime se bavi

13.11.2019 u 09:56

Bionic
Reading

Prije deset godina svakodnevno je punila novinske članke i hodala po modnim pistama. Bila je najseksi Hrvatica, glumila je u reklamama, a ljubovala je i s nogometašem Vedranom Ćorlukom. Dani slave su iza Vedrane Linardić, a sada je u jednom od svojih rijetkih pojavljivanja u javnosti zabljesnula na svečanoj večeri povodom 20. godišnjice pronalaska najvećeg ubranog bijelog tartufa i njegova uvrštenja u Guinnessovu knjigu rekorda

Vedrana Linardić još uvijek plijeni pažnju ljepotom. U ponedjeljak navečer 33-godišnjakinja je privlačila poglede u restoranu Zigante u Livadama u seksi crnom stajlingu od čipke kroz koji se nazirao raskošan dekolte.

Još u vrijeme najveće manekenske angažiranosti isticala je da su joj obitelj i ljubav važniji od karijere.

Posljednje tri godine radi u dječjem vrtiću. 'Ovdje se osjećam kao riba u vodi. Baš sam se pronašla i nije mi nimalo teško. Uživam i gušt mi je raditi ovaj posao', izjavila je ranije za Exkluziv. Vedrana je rođena u Rijeci, u kojoj je završila Medicinski fakultet.

Podsjećamo, 2011. godine bila je u kratkoj vezi s našim nogometnim reprezentativcem Vedranom Ćorlukom. Nekoliko godina kasnije sreću je pronašla opet uz sportaša, vaterpolista Ivana Capana.