KAKO RAZMAZITI BEBE

Beyonce ne štedi, samo za dude iskeširat će milijun kuna

12.02.2017 u 12:27

Bionic
Reading

Nakon što su prije desetak dana javnosti obznanili da čekaju blizance, Beyonce i Jaz-Z krenuli su u šoping. Odabrali su kolijevke i dude, a na koje će potrošiti gotovo dva milijuna kuna

'Željeli bismo podijeliti našu ljubav i radost. Dvostruko smo blagoslovljeni. Nevjerojatno smo zahvalni što će naša obitelj narasti za dvoje i zahvaljujemo vam na lijepim željama', napisala je pjevačica prije koji dan na Instagramu. Njena petogodišnja kći Blue Ivy tako će dobiti sestru i brata, dvije sestre ili dva brata.

Poznati par odlučio je odabrati kolijevke i dude za svoje nadolazeće potomstvo, a kako to u ovim krugovima uobičajeno bude, Beyonce i jay-Z odlučili su šoping obaviti u dućanu luksuznom dućanu Suommo.

Odabrali su tako tamo dvije kolijevke Dodo Bassinet Gold Edition, od kojih svaka stoji vrtoglavih 38.000 eura.

Zlatna kolijevka tvrtke Suommo

Što se pak duda tješilica tiče, par otišao još jedan korak dalje pa će tako na svaku od duda iskrcati još nevjerojatnijih 80.000 eura.

Zlatna duda tvrtke Suommo

Španjolski brand Suommo poznat je po zlatnim i dijamantnim rješenjima, a svaki od njihovih proizvoda ručno je izrađen. Beyoncé i Jay-Z vjenčali su se u travnju 2008., a tri godine kasnije dobili su djevojčicu Blue Ivy.

  • +4
Zlatna kolijevka u kojoj će Beyonce i Jay-Z zibati bebu Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia