KAJI VIDMAR

Atraktivnoj Slovenki koju navodno ljubi Šime Vrsaljko bliži se porod, a njegov potez mnoge će zaprepastiti

05.04.2022 u 19:46

Bionic
Reading

U veljači ove godine počela su nagađanja da naš nogometni reprezentativac ima problema u braku, a kasnije je potvrđeno da su se on i supruga Matea razišli. Nije dugo prošlo ni da u medije dođe informacija o Vrsaljkovoj novoj navodnoj ljubavi, trudnoj Slovenki Kaji Vidmar. Njoj se uskoro bliži termin poroda, a potez koji je sada učinio Šime možda je svojevrsna potvrda veze

Još prošlo ljeto dalo se naslutiti da nešto nije uredu između dugogodišnjih supružnika Vrsaljko. Matea i Šime te su glasine potvrdili u veljači kada su oboje obrisali zajedničke fotografije s društvenih mreža i skinuli svoje vjenčane prstene s ruke. Šuškanja oko razvoda još se nisu ni stišala, a već je do javnosti svoj put našla informacija da Šime ponovno ljubi. Navodno je već neko vrijeme u vezi s atraktivnom Slovenkom Kajom Vidmar.

Bivša Playboyeva zečica trudna je, a iako ne otkriva tko je otac njezina djeteta, nagađa se da je to upravo nogometaš španjolskog Atletico Madrida. Šime i Kaja neko su vrijeme objavljivali sličan sadržaj na društvenim mrežama, koji je znatiželjnoj javnosti dao potvrdu da su ipak u nekom odnosu.

Termin poroda se bliži, a zanimljivo je da je Vrsaljko sada očito poduzeo sve kako bi taj trenutak proveo u miru. Obrisao je svoj profil na Instagramu, a na kojem je inače vrlo aktivan i redovito prati sve aktualnosti. Kaja bi, kako je otkriveno, trebala roditi djevojčicu.

Bez obzira na svoju prisutnost u medijima, naš nogometaš ne voli kada novinari previše upliću nos u njegov privatni život. 'Mogu razumjeti interes medija za moj privatni život. Ne mogu shvatiti da skačete po vrtlu babe Anđe i dida Jose... Zovete njih na telefon kako bi došli do odgovora na sve što vas interesira, a ne shvaćate da će vas Anđa motikom ispeglati ako joj budete skakali po vrtlu! Baba, ne daj vrta, volim te’, napisao je nedavno na društvenim mrežama i označio jednu domaću televiziju.

Inače, 30-godišnji nogometaš s bivšom suprugom Mateom ima sina Brunu, koji se rodio u srpnju 2018. tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva.