ZALA ĐURIĆ

Atraktivna brineta privukla je poglede u pulskoj Areni, a onda se otkrilo o čijoj je kćeri riječ

18.07.2022 u 14:34

Bionic
Reading

Na otvorenju 69. Pulskog filmskog festivala bio je i glumački bračni par Tanja Ribič i Branko Đurić Đuro, koji su u Pulu stigli iz posebnog razloga. Naime, njihova kći Zala imala je premijeru svog novog filma 'Šesti autobus', a poznati roditelji nisu mogli sakriti ponos

Da jabuka i u njihovom slučaju ne pada daleko od stabla potvrđeno je proteklog vikenda na otvaranju 69. Pulskog filmskog festivala, gdje je, zbog premijere svog novog filma 'Šesti autobus', stigla i 26-godišnja Zala Đurić. Vjerojatno vam je prezime poznato, a kako i ne bi kada je riječ o kćeri legendarnog Branka Đurića Đure i slovenske glumice Tanje Ribič.

Lijepa Zala na crveni tepih stigla je u dugoj bijeloj haljini, koja je pratila liniju njezinog tijela, i u trendi bijelim sandalama, ponosno pozirajući pred okupljenim fotografima.

Zala Đurić odavno je odlučila da će krenuti stopama svojih roditelja, pa je zbog toga završila i studij glume i to u New Yorku. Zanimljivo je kako je, dok je studirala u Americi, radila i kao dadilja, ne želeći pretjerano ovisiti o financijama svojih roditelja.

69. PULSKI FILMSKI FESTIVAL

[FOTO] Pula je sinoć zasjala u punom sjaju, a crvenim tepihom prošetala su i brojna poznata lica

Pogledaj galeriju

'Tata mi najviše pomaže tako što se neće petljati, jer želi da sama dođem do cilja. I meni je najbitniji put. Tata me nikad nije doveo ni na jednu audiciju, što je super! Sigurna sam da bi pomogao ako bih ga zamolila, ali to ne želim i to me jača', izjavila je za Blic Zala Đurić.

Osim Zale, glumački par ima i mlađu, 15-godišnju Elu koja je isto tako krenula njihovim stopama, dok Branko Đurić iz prvog braka s Nevenom Đurić ima i 31-godišnjeg Filipa.