dirljiv istup

Andrea Šušnjara prolazi teško emotivno razdoblje, zaplakala je pred kamerama

12.04.2023 u 09:26

Bionic
Reading

Najdugovječnija pjevačica grupe Magazin, rijetko govori o svom privatnom životu i emocijama, no sad je vječno nasmijana Splićanka otvorila dušu i pustila suzu pred kamerama

Andrea Šušnjara razgovoru za InMagazin progovorila je o gubitku voljene bake Marije koja joj je bila sve na svijetu, a s kojom se oprostila u siječnju prošle godine.

'Još uvijek nemam filing da nema drage osobe koja mi je bila sve u životu, to je moja majka, baka, prijateljica, fan, sve. Često gledam, hvala Bogu pa postoji moderna tehnologija, videa i slike. Tako da je imam sa sobom na mobitelu stalno, kada poželim čuti njezin glas, upalim video na mobitelu', ispričala je pjevačica kroz suze.

Pričala je i o drugim privatnim temama kao planovima za brak i obitelj. Rekla je da bi to voljela jednoga dana, ali da 'nije baš tako odgojena'. Dijete je razvedenih roditelja, tako da želi biti sto posto sigurna, kada se jednoga dana to dogodi, da je to ono pravo, kazala je. Prisjetila se i dolaska u grupu Magazin.

  • +3
Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Kad je upoznala Tončija Huljića, imala je 16 godina. On je nju i mamu pozvao na sastanak i ponudio joj je karijeru u Londonu, onda je mama rekla 'Ne, ne, gospodine Huljić, neka ona prvo završi školu, lako će ona pjevati'. Inače, glazbenica je potom diplomirala predškolski odgoj i danas (osim titule najgugovječnije) ponosno nosi i titulu najobrazovanije pjevačice Magazina.

Andrea se tijekom života, točnije s 20 godina, suočila s dijagnozom raka jajnika, no uspješno je pobijedila bolest. Kazala je da jeoj je iza te teške bolesti i svega što je prošla život krenuo u drugom, ljepšem smjeru. Dijagnozu je saznala na preventivnom pregledu.