novi izgLed

Pjevačica grupe Magazin opet promijenila imidž, napravila je drastičan rez

24.02.2022 u 18:10

Bionic
Reading

Pjevačica jedne od najdugovječnijih domaćih grupa, popularnog Magazina odlučila je kraj veljače dočekati s novom frizurom, čime se pohvalila na društvenim mrežama

U siječnju se Andrea Šušnjara javila svojim fanovima tužnom viješću kad je preminula njezina baka. Sada ih je pjevačica grupe Magazin razveselila pokazavši kakvu je promjenu napravila s kosom.

Još donedavno se pokazivala s 'dugim frizurama', a sada je napravila trendi bob frizuru. I ova promjena se svidjela njezinim obožavateljima, ali i kolegicama od kojih je dobila same komplimente. Prva joj se i ovog puta javila Žanamari Perčić, a promjenu su pozdravile i Nives Celzijus, Fani Čapalija i Ecija Ivušić.

Inače, Splićanka ima prirodno smeđu kosu, a od svoje 16. godine se boja u plavo. Rekla je da lako biti plavuša te da bi voljela probati nešto tamniju nijansu, ali da to ne pristaje pjevačici Magazina. Ispričala je kako joj Tonči Huljić nije dao da mijenja boju kose. 'Probala sam eksperimentirati, pa sam obojila kosu u svoju prirodnu smeđu. Huljić me nazvao i rekao da imam tri dana do sljedećeg nastupa i da do tada budem plava', ispričala je tada.

  • +3
Andrea Šušnjara Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL