prvi sa svojom djevojčicom

Anđelki je tek stigla beba, a ona ima još povoda za slavlje

24.10.2023 u 08:44

Bionic
Reading

Jedna od omiljenijih glumica iz regije, Anđelka Stević Žugić, nekad Prpić trudi se privatni život što više sakriti od očiju javnosti, no njezin veliki dan bio je razlog da nešto iz njega ipak podijeli sa svima

Anđelka Stević Žugić ovaj će rođendan i to 39. po redu, pamtit će kao vrlo poseban, budući da se njezina obitelj prije nekoliko mjeseci povećala, pa joj je tako ovo prvi koji proslavlja sa kćeri Čarnom.

'Ovaj svijet je i dalje dobro mjesto za život! Pitanje je s kim ga živite i čemu/kome sve dopuštate da vam ga boji. I zlata vrijedno - MOJ ŽIVOT MOJA PRAVILA! Dragi moj životiću ja te ne bih mijenjala ni za sekundu! Idemo dalje', poručila je glumica iz hit serije 'Andrija i Anđelka'.

Stigle su joj brojne čestitke, a neke od najzanimljivijih podijelila je na Instagram pričama. Među ostalim je pokazala čestitku na kojoj je snimljena kako uspavljuje svoju bebu. 'Dane provodimo baš lijepo, nije ništa neobično, kao što sve bebe provode vrijeme sa roditeljima. Pelene, mlijeko, kupaj, maži, mazi se, gnjavi i tako... Imamo novu omiljenu pjesmu 'Cojle, Manojle'. Ima je, jedro je dijete. Beba za divno čudo spava. Sve je nekako leglo lijepo', ispričala je nedavno Anđelka, prenio je Blic.

Djevojčicu je, podsjetimo, dobila u braku s Markom Žugićem. Vjenčanje s njim je održano u tajnosti, samo su članovi njihovih obitelji i bliski prijatelji koji su prisustvovali ceremoniji znali da će izreći sudbonosno 'da'. Njezina veza s Markom privukla je pažnju jer je on kum njezinog bivšeg supruga Darija Prpića s kojim ima sina Jakšu.

  • +4
Anđelka Prpić Izvor: Pixsell PXL Agencije / Autor: Amir Hamzagic/ATAImages/PIXSELL