POVODOM ROĐENDANA

Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias rijetko pokazuju svoju djecu, stoga ne čudi da su se svi raspametili zbog novih fotografija blizanaca

17.12.2021 u 19:45

Bionic
Reading

Blizanci Lucy i Nicholas proslavili su svoj 4. rođendan, a neodoljive fotografije malenih nasljednika na svom je Instagram profilu objavila njihova majka, nekadašnja tenisačica Ana Kurnjikova. Među čestitarima iz cijelog svijeta našla se i naša Iva Majoli, koju s Kurnjikovom veže dugogodišnje prijateljstvo s teniskih terena

Iako su od samog početka njihove veze Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias donijeli zajedničku odluku kako će njihov privatni život za javnost ostati upravo privatan, bivša ruska tenisačica nije mogla odoljeti a da se ne pohvali sa svojim malim nasljednicima - blizancima Lucy i Nicholasom koji su proslavili 4. rođendan.

40-godišnjakinja je prvo objavila dvije fotografije malene Lucy - na prvoj je na penjalici na dječjem igralištu odjevena u tutu suknjicu i majicu i nasmijana, dok na drugoj sjedi u dječjoj sobii crta, a na obje je fotografije bosonoga.

Uz to je stavila tek brojku 4 i emotikon srca, da bi potom stavila fotografije Nicholasa, na prvoj gdje gleda ravno u kameru, odjeven u majicu s Mickey Mouseom, dok na drugoj sjedi u dječjoj fotelji.

Ispod svake fotografije nizom emotikona srca oglasio se i njihov otac, latino pjevač Enrique Iglesias, a čestitke, upravo s emotikonima srca, poslala je i naša bivša tenisačica Iva Majoli, koju s Anom Kurnjikovom veže dugogodišnje prijateljstvo s teniskih terena.

Osim blizanaca, Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias imaju i kćerkicu Mary, koja će za tri mjeseca napuniti dvije godine.

  • +3
Ana Kurnjikova i Enrique Iglesias Izvor: Profimedia / Autor: INFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia