NEODOLJIVI BLIZANCI

Enrique Iglesias raznježio sve svojom posljednjom objavom, no glupiranje u bazenu nekome se baš i nije svidjelo

05.07.2021 u 15:21

Bionic
Reading

Iako je u posljednje vrijeme objavljivao fotografije i videa vezane uz glazbu kojom se bavi, najavljujući nove suradnje i hitove, Enrique Iglesias oduševio je sve objavom povodom američkog Dana nezavisnosti, kojeg je proveo u najdražem društvu

Dok nije postao otac, latino zvijezda Enrique Iglesias bio je isključivo fokusiran na glazbu i stvaranje hitova. No, trenutak kada mu je njegova supruga, nekadašnja tenisačica Ana Kurnjikova rodila prvo blizance Lucy i Nicholasa, a potom i djevojčicu Mary, prioriteti su se promijenili.

Trudnoće bivše teniske zvijezde čuvale su se gotovo do samog kraja u tajnosti, a da su postali roditelji otkrili su sami putem društvenih mreža i iznenadili sve, ponajviše jer su njih dvoje u vezi bili od 2001., a blizanci su im stigli tek 16 godina kasnije.

Upravo oni glavne su zvijezde njegove posljednje objave na Instagramu, gdje ga prati 15.7 milijuna ljudi iz cijelog svijeta, s kojima pozira u bazenu i glupira se povodom američkog Dana nezavisnosti.

Enrique Iglesias Izvor: EPA / Autor: DAVID FERNANDEZ

I dok latino zvijezda plazi jezik prema kameri, malena Lucy, s bijelim naočalama u obliku srca nasmijana pozira, no istu sreću sa sestricom ne dijeli i Nicholas, kojem je na licu jasno vidljivo da nije presretan što mora stajati mirno za fotografiju.

U manje od 24 sata, fotografija je prikupila više od pola milijuna lajkova i oduševila sve.