OVO JOJ NE IDE U PRILOG

Amber Heard na sudu priznala laž: Nije donirala obećane milijune humanitarnim udrugama

17.05.2022 u 09:32

Bionic
Reading

Još uvijek je u tijeku sudski proces između glumca Johnnyja Deppa i glumice Amber Heard. Nekadašnji supružnici izmjenjuju se na klupi za svjedočenje te iznose svoju intimu iz kaotičnog i nasilnog braka. Ovoga puta svi su pogledi bili usmjereni na Heard jer je pred svima morala priznati laž

Kada su Johnny Depp i Amber Heard sklopili nagodbu u procesu razvoda 2016. godine, Heard je najavila da će dobivenih sedam milijuna dolara donirati u dobrotvorne svrhe i obećala podijeliti novac između dvije organizacije: Američke unije za građanske slobode (ACLU) i dječje bolnice u Los Angelesu.

Heard je priznala na sudu da ipak nije isplatila obećanu donaciju od 3,5 milijuna dolara ACLU-u, nakon što je tvrdila da je novac od razvoda donirala u humanitarne svrhe. Svjedočeći na sudu u ponedjeljak, rekla je da nije donirala novac jer ju je Depp tužio.

  • +2
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Steve Helber / AFP / Profimedia

Potvrdila je isto tako da joj je 2018., dvije godine nakon razvoda, isplaćeno svih sedam milijuna kao rezultat nagodbe. Bez obzira na to, Heard je spomenutoj udruzi uplatila tek 350 tisuća dolara.

Heard je sada na sudu rekla da još nije uplatila punu donaciju jer ju je Depp tužio za 50 milijuna dolara u ožujku 2019.

‘U potpunosti namjeravam poštovati sva svoja obećanja. Voljela bih da me prestane tužiti tako da mogu učiniti to’, dodala je.

Terence Dougherty, glavni operativni direktor i glavni savjetnik ACLU-a, svjedočio je ranije u slučaju i rekao da je do sada od Heard ili u njezino ime donirano ukupno 1,3 milijuna dolara. Direktno od nje došlo je 350 tisuća dolara, 100 tisuća dolara uplatio je Depp i 500 tisuća dolara sjelo je na račun dobrotvorne udruge od Elona Muska, s kojim je Heard prije bila u vezi.

  • +10
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Pool Feed / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia