POČELO SVJEDOČENJE

Nije mogla suspregnuti suze: Amber Heard vrlo je zorno opisala navodne prve udarce tadašnjeg supruga Johnnyja Deppa

04.05.2022 u 22:30

Bionic
Reading

Započelo je svjedočenje Amber Heard, glumice koja tuži svog bivšeg supruga za 50 milijuna dolara zbog navodnog fizičkog nasilja tijekom njihova braka. Nakon tjedana saslušanja raznih svjedoka, Heard je sada sudu pokušala objasniti kroz što je prolazila i kada je točno došlo do prvog Deppovog udarca

Na klupi za svjedoke trenutno najpoznatije svjetske parnice, konačno se našla Amber Heard. Po prvi je to puta da je vidimo na toj poziciji, nakon tjedana izmjenjivanja raznih svjedoka u skandaloznoj parnici. Dok su neki branili stav glumice, a drugi pokušali prikazati da je Depp zapravo žrtva velike prevare, sada je svoju priču ispričala Heard.

U svojim uvodnim riječima, Heard je rekla da se dugo borila da pronađe riječi za bol koju je osjećala sjedeći na sudu posljednja tri i pol tjedna. Nazvala je to ‘najbolnijom i najtežom stvari kroz koju je ikad prošla’.

Potom je kazala da joj jako teško pada slušati ljude koje je nekoć poznavala, s kojima je bila dobra, pa i bivšeg supruga da tako govore o njihovom nekadašnjem životu. Nakon toga prešla je na još bolnije teme i prisjetila se prvog šokantno udarca kojeg je navodno dobila od Deppa.

Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: ELIZABETH FRANTZ / AFP / Profimedia

‘Sjedili smo na kauču i normalno razgovarali. On je pio. Mislim da je možda konzumirao i kokain jer je bilo nekih ostataka na stoliću. Svirala je muzika, zapalili smo cigarete, a onda sam ga upitala oko tetovaže na njegovoj ruci. Nisam razaznala što piše, izgledala mi je kao neki crni otisci. Kada je rekao da na tetovaži piše Wino, mislila sam da se šali i prasnula u smijeh. Udario me posred lica, a ja sam se nastavila smijati jer nisam znala što bih drugo u tom trenutku’, govorila je u suzama na sudu poznata plavuša, a potom nastavila:

‘Smijala sam se i očekivala da će se i on početi smijati, da je samo riječ o nekoj jako lošoj šali. Ali on mi je ponovno prišao, još me jednom udario i pogrdnim riječima mi govorio da nisam smiješna. Kada me drugi put udario bilo mi je jasno da nije riječ o nikakvoj šali. Udario me bez razloga’.

Nakon toga glumac ju je navodno udario i treći put, kada je Amber navodno završila na podu. Objasnila je kako je znala da ga mora ostaviti, a nije bila spremna na to.

‘Znala sam da je to sve krivo, ali bila sam ludo zaljubljena. Voljela bih da vam sada mogu ispričati priču da sam se pokupila iz kuće nakon što mi je to učinio, ali nisam. Samo sam sjedila na tepihu, a dok se nisam ni snašla on je počeo plakati. Bilo je to prvi puta da odraslog muškarca vidim u suzma’, rekla je.

Zaključila je da je 2012. fizičko maltretiranje od strane Johnnyja postalo sve učestalije. Prisjetila se da je to doba u kojem je Depp imao najviše problema s alkoholom.

Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: BRENDAN SMIALOWSKI / AFP / Profimedia