'otkrivena' je

Mnogima su se neke rečenice iz svjedočenja Amber Heard učinile poznatima; pokazalo se da se koristila citatima iz filmova i serija

06.05.2022 u 14:23

Bionic
Reading

Sudsko 'prepucavanje' Johnnyja Deppa i Amber Heard jedna je od možda najvećih celebrity sapunica svih vremena. Glumica je nastavila je svoje svjedočenje na sudu za klevetu koje je pokrenuo njezin bivši suprug. No tviterašima su neke njezine rečenice zazvučale jako poznato pa nije trebalo dugo da shvate zašto

Amber Heard se slomila dok je opisivala kako ju je Johnny Depp seksualno napastovao bocom pića, a odvjetnički tim njezinog bivšeg supruga je svjedočenje nazvao 'performansom njezina života'. Među ostalim se prisjetila na situaciju kad ju je Depp navodno prvi put udario te izvršio pregled njenih tjelesnih otvora u potrazi za drogom.

Mnogi korisnici društvenih mreža navode kako im je tijekom praćenja suđenja Amberino svjedočenje zvučalo poznato i da su 'nešto takvo' čuli u filmovima. Jedan od twitteraša smatra da joj je inspiracija bio film 'Notting Hill'.

Drugi se pak referira na dio svjedočenja o tome kako ju je Depp ošamario, a potom rekao 'da bi si radije odsjekao ruku nego je ponovno udario' i tvrdi da je to citat iz serije 'Mildred Pierce'. Tu rečenicu naslovni lik izgovara nakon što ošamari drugog.

Ima onih koji tvrde da joj je inspiracija bio i film 'Talentirani gospodin Ripley'. 'Kad sam bila u blizini Johnnyja osjećala sam se kao najljepša osoba na svijetu, onda bi on nestao', kaže. 'Stvar s Dickiejem... Kao da te sunce obasjava i to je veličanstveno. A onda te on zaboravi, i jako hladno... Kad imaš njegovu pažnju, osjećaš se kao da si jedina osoba na svijetu, zato ga svi toliko vole', citat je iz spomenutog filma.

Prema onome što pišu twitteraši, Heard se poslužila brojnim replikama iz 'The Cruciblea', 'Shreka', 'How High', 'White Chicks', 'Reservoir Dogs' te Netflixovih serija 'Maid' i 'I Am a Killer'.

  • +10
Amber Heard Izvor: Profimedia / Autor: Pool Feed / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia