OPOVRGNULA GLASINE

Adele iskreno progovorila o zarukama s novim dečkom i mogućoj prinovi

12.02.2022 u 09:49

Bionic
Reading

Nakon trijumfa na dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards, Adele je postala gošćom u showu Grahama Nortona, između ostalog, otkrivši svoje planove na polju karijere i ljubavi s američkim sportskim agentom Richom Paulom

U showu poznatog britanskog voditelja Adele se osvrnula na naprasno otkazivanje dogovorenih nastupa u Las Vegasu krajem siječnja. Glazbena diva priznala je kako je učinila sve kako bi nastupila, no u navedenom onemogućila ju je pandemija.

‘Mogli smo imati koncerte, ali to ne bi bilo na onoj razini na kojoj bi ja htjela. Gosti bi to odmah prepoznali, a ja nisam to htjela učiniti’, ispričala je.

Adele u emisiji Grahama Nortona Izvor: Profimedia / Autor: Matt Crossick / PA Images / Profimedia

‘Radimo naporno, ali ne želim još otkrivati nove datume dokle god nismo posve sigurni da će koncerata biti. Ali sigurni smo da će biti ove godine, jer već imam planove za iduću godinu. Zamislite da otkažem jer sam trudna’, našalila se pjevačica priznavši kako je spremna za drugo dijete.

‘Tek sada osjećam da sam konačno uhvatila nešto sna otkako sam prije devet godina rodila sina Angela. Djecu bih sigurno htjela u budućnosti, ali nestala bih iz glazbe. Ali tu i tamo bih se pojavila u javnosti’, ispričala je britanskom voditelju.

Na ovotjednoj dodjeli glazbenih nagrada Brit Awards Adele je uočena s dijamantnim prstenom na lijevoj ruci zbog kojeg su brojni posumnjali na zaruke glazbene dive.

  • +4
Adele Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Da sam zaručena, zar ne bih to već svima rekla?’, izjavila je Adele koja je sreću pronašla s 40- godišnjim Richom Paulom, američkim sportskim agentom čije slavne klijente uključuje košarkaš LeBron James.