POSTANI NEODOLJIV

Slatki potezi kojima ćeš začiniti vezu

29.07.2010 u 10:28

Bionic
Reading

Želiš je zavesti toliko da o tebi misli od zore pa do sumraka i još da te sanja noću? Želiš da žudi za tvojim poljupcima i zagrljajima? Iako se možda smatraš sramežljivim dečkićem, to je moguće

No za takvo što potrebna ti je taktika i poprilično smjelosti. Ako se ona ispočetka jako iznenadi, ne daj da te to obeshrabri! Ljubav je začin života, pa neka tvoj začin bude sladak i ljutkast, i to u isto vrijeme!

Također, neke od ovih taktika mogu ti pomoći ostvariti dobru ljubavnu vezu na daljinu, primjerice upravo sada, preko ljeta, dok je ona na moru, a ti na kopnu ili obratno.

Jutarnja strast

Možeš započeti sa zavođenjem i prije nego se probudi! Pošalji joj seksi SMS ili je nazovi i gugući najseksi glasom koji možeš proizvesti. Ako živite u istom kvartu i srećete se ujutro, još izdaleka joj se zaleti u zagrljaj, daj joj vatreni poljubac u vrat ili lagano gricni za uho... Vjeruj, kad tako započne dan, neće te moći izbaciti iz misli ni kad je na Facebooku!

Jednostavno će cijeli dan razmišljati o onome što si joj rekao i/ili kako si je strastveno poljubio te će jedva dočekati vaš sastanak da ti kaže sve svoje maštarije... I, naravno, da to ponovite.

Poljubac od kojeg se vrti u glavi

Skupa ste, ali već je kasno i morate doma, dakle vrijeme je za privremeni rastanak. Na rastanku je poljubi tako strastveno kao da je nikad nisi ljubio ili kao da je posljednji put u životu ljubiš. Uživi se, upotrijebi svoju žudnju i maštu!

Naravno, koristi i ruke te ubaci koji uzdah ili pravu riječ u pravom trenutku. Dovoljno je i jedno 'mmmmmm...' Od takve bujice ona će jedva zaspati i sutra će sigurno cijeli dan razmišljati: 'Ah, onaj kiss je bio nezaboravan. Želim još!' I... Kad se sretnete, dobar provod je zajamčen!

Zločesti poziv

Kad ti dođe, nazovi je i kaži nešto seksi. Reci: 'Ne mogu prestati razmišljati o tvojoj slatkoj guzi!' ili 'Onaj tvoj poljubac jučer na igralištu zbilja me zapalio, kad ćemo ga ponoviti?'

Dakle, pusti mašti na volju i pričaj. Maštanje i razgovor o seksi stvarčicama možda su i važniji od same akcije te čine vezu uzbudljivijom! Dobro je navesti više detalja, da bi cijela priča bila što zanimljivija i sočnija.

Podigni joj samopouzdanje

Da bi se velika i dobra vatra zapalila, potrebno je dobro drvo, a u ovom slučaju – tvojoj curi je potrebno puno samopouzdanja ako želiš da se razbuktaju strasti. Stoga je stalno podsjećaj na to koliko je nevjerojatno seksi. Pritom joj reci što je to točno tako seksi na njoj – guza, grudi, obrazi, oči...

Dobar način je slanje e-maila ili SMS-a, a dovoljna je samo jedna rečenica, primjerice: 'Jesam li ti već rekao da su tvoje usne predivne?' Ili: 'Ne mogu se ni na što koncentrirati jer stalno mislim na tvoje seksi noge.' Dakle, kad joj točno kažeš što ti se sviđa na njoj, to će joj povećati samopouzdanje, osjećat će se poželjnom i uživat će u tvom društvu.

Prema tome, ako ste par, dobro je podgrijavati strast i kad niste zajedno. Tako se jača povezanost. Ako se potrudiš oko toga, neće vam nedostajati vrućih ljetnih poljubaca i zagrljaja!