Teen SLATKE ŽIVOTINJICE

Upoznaj neodoljive skelanimalse!

  • Autor: N.LJ.J.
  • 12.5.2010 11:45:45
  • 12.5.2010 10:46:47

Skelanimals ili skelići, kako ih kod nas neki nazivaju, sve su popularniji među tinejdžerima, ali i među onima koji to više nisu. To su slatke životinjice koje ukrašavaju privjeske za ključeve, mobitele, novčanike, torbe, naušnice, odjeću...

No iza tih preslatkih likova stoji mračna priča, pa nije ni čudo da su najpopularniji među pripadnicima gothic supkulture. Naime, skelići su zapravo mrtve životinjice, a njihovo je glavno geslo: Dead animals need love, too! (Mrtve životinje također trebaju ljubav).

Odnosno, da budemo još precizniji, radi se o kosturima životinjica, a ima ih na desetke. Zovu se Diego, Jack, Tristan, Bill, Lolita, spomenimo samo neke, a većina ih je umrla zbog svog vječitog nemira koji ih je stalno tjerao naprijed, ali i bolesti. 

Skelići
su vrlo umiljati i vole se maziti, posebno onda kada gledate neki strašni film – tada se obožavaju priviti uz vas. Oni trebaju nekoga tko će ih voljeti.

Primjerice, Diego je šišmiš i jako voli spavati tijekom dana, ali će zato noću bdjeti nad vama da vas ne bi gnjavile raznorazne bube. Omiljeni horor film mu je 'Ptice'. Lolita je kit ubojica koji voli izvoditi trikove. Cijelo vrijeme se nada da će jednog dana pronaći svoju obitelj i pokazati joj što sve zna izvoditi. Tristan je tuljan koji obožava kupanje. Najviše voli raditi velike virove po vodi, ali tada naljuti druge životinje jer voda pršti posvuda. Ostale skeliće upoznaj ovdje.

I ZVIJEZDE IH VOLE


Mnogi celebsi vole skeliće i nose odjeću te  privjeske i ostale detalje s likovima tih slatkih malih životinja. Članovi sve popularnijeg američkog benda Paramore, koji su snimili i dvije pjesme za soundtrack 'Sumraka', a posebno njihova frontmenica Hayley Williams, jako ih vole i često nose majice s njihovim likovima.

Ostali bendovi koji obožavaju skeliće su Alesana, Silverstein, Automatic Loveletter, Fight Fair, All Time Low i mnogi drugi.

Također, glumica iz nove verzije Beverly Hillsa 90210, AnnaLynne McCord, koja je bila nominirana i za nagradu Teens Choice, voli nositi odjeću sa skelićima. Tako je na nedavnoj premijeri nove sezone ove serije nosila hlače na čijim su džepovima bili upravo skelanimals.

Za kraj pročitaj pjesmu o Diegu te pogledaj film o tim nestašnim i slatkim stvorenjima:

Diego je letio i klizio kroz mrak,
Njegov osjet vida oštar i jak.

Budio je ptice koje su tonule u san,
Uz krikove i lepet dok ne stigne dan.

Umorne i iscrpljene ostale su ptice,
Svaki dan sve dulji zbog te teške nesanice.

Lekciju je zaslužio taj šišmiš tame, pomisle one pune gnjeva,
'Spavajmo kraj električne ograde!', usklikne mala, tiha ševa.

Diego je letio, kreštao, izvodio parade,
Kroz guste redove bodljikave ograde.

Pleo se i izvijao kroz spiralne oštrice njene
Dok nisu preostale nijanse i sjene...
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
Horoskop
Horoskop Pročitaj više